Uber - wysadziło mnie! szczególnie pierwszy film.
naprawdę grube reko na światowym poziomie. wiem co mówie!
może nie ma 100% koszerności ale niewielu pojmuje klimat tak jak wy.
@Uber
Rzadko się tu ostatnio udzielam, ale jak widzę takie perełki to nie można siedzieć cicho. Jak dla mnie to esencja, idealne połączenie marszu kondycyjnego w konkretnym szpeju z epoki. Żałuję, że nie mieszkam w Waszej okolicy. Jeszcze ten oldschoolowy materiał filmowy, miazga, tak trzymać!
Tak jak kiedyś obiecałem wstawiam kilka fotek poglądowych naszego "teamu".
Brakuje jeszcze 1 osoby, ale nie było jej na dzisiejszej strzelance. Jedni mają więcej sprzętu, drudzy mniej. Połowa z nas ma szpej pod MWD, połowa pod FSB i ciągle się dozbrajamy.
W moim zeszaku nie zrobiłem jeszcze blokady przyłbicy , dlatego mam wszędzie opuszczoną. Apteczka SSO miała swój chrzest bojowy, wpadłem do dziury i zrobiłem sobie małą dziurę w nodze.
W ,,taktycznym' ' natłoku wielki plus za MWD, szpej w klimacie jakiegoś regionalnego SOBRu zawsze fajnie się wyróżnia.Wasze zdjęcia kojarzą się z tą fotką. Wszystkie wasze hełmy to samoróbki?
2 z nas szykuje jeszcze inne propozycje rekonstrukcji/stylizacji. Afgan oraz Wostok 2008 pojawią się w roku 2015 na 100%, może i czeczenka się nawinie z okazji szpeju przypadającego na "lukę" czasową między Afganistanem a współczesnością.
Zapraszam na nasz pejsbuk Aurorowy: https://www.facebook.com/auroraairsoft
Można powiedzieć, że wystartował dopiero dziś, bo nigdy nie chciało się nikomu ruszyć zadka i cokolwiek z nim zrobić ;)
Na dzień dzisiejszy jedynie zdjęcia z jebanek/imprez, które to jeszcze nam się udało znaleźć czy to na dyskach czy zachowały się gdzieś w sieci.
Ale niebawem pojawią się zdjęcia szpeju w ramach ciekawostek. Porównanie hełmów 6b28 i 6b7-1m; kamizelek 6b23 i 6b23-1; 6sz112; czy szmierszów SSO w ciągu ostatniej dekady i co tam nam jeszcze do głowy strzeli. W każdym razie, rozwijamy się :>