Autor cytatu: SoltysZ pozdrowieniami od Desantury i mnie :)
http://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11800501_983072918393674_8158349077065452918_n.jpg?oh=e589323e85d402cee20aaf3fdf8accfb&oe=56434B8B
Autor cytatu: Arturro1Sołtys to jeszcze dziecko, mysli że dużo mu wolno.
Autor cytatu: Arturro1Sołtys to jeszcze dziecko, mysli że dużo mu wolno.
Autor cytatu: MazaCyp, spinę miałes z Arturro, bo fumfel pomylił Sołtysa z Delin0mem, a Delin0m wtedy z MG gadał, a tamten z Willardem. Dlatego Kazik zbanował Jakubsa bo spiął się z fumflem za tą sprawę z Delin0mem. W każdym razie wszystko wyszło na jaw. Sołtys jest robotem przysłanym z przeszłości przez Kamila, bo wiedział że Kazik wyjedzie i to tylko on będzie mógł powstrzymać Czeburaszkę i MG w wyścigu zbrojeń, który doprowadzi do mojej spiny z Igurem co doprowadziło do Twojej spiny z Arturo i Sołtysem robotem.
PS: Sorry, nie mogłem się powstrzymać.
Są całkiem spoko. Używam magów 30stek (zarówno 5,45 jak 7,62) i da się je normalnie wydobyć, ale dzięki długim klapom da się też zmieścić i zapiąć dwie 40stki (7,62x39). Gdzie przy tych drugich zapinamy na rzep + drugi nap u w połowie wysokości rzepa. Da się też zmieścić jedną 45tkę (5,45x39), ale do zapięcia dwóch 45tek jednak klapy są za krótkie (rzep ledwo sięga).Autor cytatu: Maza@Kazik, te ładownice na magi są wygodne czy niezbyt? W końcu zrobione pod standard AK i RPK.
Autor cytatu: KacperixTo znów ja, jeśli ktoś nie miał okazji by sobie poużywać na forum :D
GRH „Hindukush”. Polscy Mudżahedini
Autor cytatu: Uber[quote]Autor cytatu: KacperixTo znów ja, jeśli ktoś nie miał okazji by sobie poużywać na forum :D
GRH „Hindukush”. Polscy Mudżahedini
Tak, ładownice VOIN :DAutor cytatu: Maza. Swoją drogą znalazłeś już ten święty gral wśród ładownic, który będzie jednocześnie koszerny i wygodny?
Autor cytatu: Maza
Co do komentarzy na Interii.
"Gang Albanii się z nimi rozprawi i Popek wyzwoliciel."
Chyba pogadam z Siergunem i poproszę o przydział do innego państwa i przeniesienie biura. Może tak do Rumunii... tanio i fajne plaże w sumie... Już nawet nie wątpię w naszych współobywateli, jest mi po prostu głupio. Stara łada i miesięczny przydział szpeju to jednak za mało w takich sytuacjach.