Cennik to trzeci pasek(od góry) po lewej.
Przykładowe ceny:
Cena nakładki rury gazowej z szyną to bodajże 35zł.
A chwytu dolnego 91,5 zł.
Wychodzi taniej niż chińskie repliki. :)
Tylko ciekawe jak policzą przesyłkę.
No troszkę popracowałem:) logo Izmash'u grawerowane a potem poprawione kwasem stockową datę produkcji na AKS74U zaszpachlowałem taką szpachlą do metalu (tata mi z pracy przyniósł takie cudo) i wyfrezowane bo niestety nie udało mi się dostać wybijaków a poza tym nie znałem wytrzymałości tej szpachli i w AK74N 1 przerobione na 4 też frezarką
Autor cytatu: wojnek logo Izmash'u grawerowane a potem poprawione kwasem...
Sam to robiłeś czy jakiś fachman? Jeżeli sam, to jakim sposobem-jeśli wolno zapytać? Natomiast jeżeli dawałeś do speca, to ile trwało zrobienie czegoś takiego? Robią takie coś na miejscu?
robiłem sam :)na początku wyfrezowałem frezarką modelarską a potem żeby wyrównać (rowki nie były do końca płynne i gładkie) skorzystałem z tego,że w mojej szkole(plastyk) mamy kwasy do trawienia blachy którym poprawiłem frez
mam takie pytanie czy zdarzały się wersje AKM'a z granatnikiem nasadkowym ? czy AK-GN i zastava M70 jest jedyną opcją tego karabinka? Dokładniej chodzi mi o karabin który posiadał by komorę zamkową z AKM bo z tego co wiem Zastava ma z RPK(przynajmniej podobne) a AK-GN z AK47
Tak z ciekawostek, body to AKSU od VFC, bardzo ladnie postarzone od kolegi CinCin'a
Filmik to beta test mechanizmu.
Na ostatnich sekundach widać jak uszkodzeniu uległy 2 sruby - scieło 2 M4 :D
Ale to dlatego ze nie sprawdziłem co tam siedzi ( cholerne hamburgerowe shit śrubki - jak widać nei tylko china wali fuszere )
Rączką bakelitowa od ostrego przykręcona do łoża i maźnięte farbą.
Drewien nie było mi szkoda bo mam dwa komplety :)
Do tego dojdzie szyna (na jaskółczy ogon albo zamiast nakładki rury) z Eo lub Aimpointem (na skośnym montażu w przypadku nakładki)