Я могу покупать любые вещи для Вас и отправлять их почтой (примерные цены почты есть выше )
, но у меня другой бизнес , какой мой интерес?
Дайте свои предложения .
Что бы было справедливо для всех .
мне нравится горка з вашей компании (все горки :) ).
розмер 60/62 188-194 cm
мне не спешно ,когда вы будете весной в гродне . можетие тогда послат пачку.я уже пакуповал в беларуси и процедуры знайу
горка з карманами в брюках (не как горка-e из ссо) из грубой ткани.
A nie lepiej używać Wam międzynarodowego softu jak Messenger czy Skype?
Są one dużo bardziej znane niż polskie GG.
Poza tym prawdopodobnie występują w wersji językowej stricte dla danego regionu, więc z konfiguracją nie powinno byś problemu.
próbowałem instalować Skype i coś mu tam nie gra nie wiem może brakuje mi jakiś sterowników .A GG w porównaniu do Skype łatwo się instaluje zabiera mało miejsca a po rosyjsku zawsze można pisać fonetycznie .Ja tam się nie znam ale łatwiej jest operować GG.
Rozumiem... A próbowałeś Messengera - jest integralną częścią Windowsa. Jeśli skrudg też pracuje na Windzie (a skoro chce instalować GG to znaczy, że tak ;) ) to też będzie dysponował Messengerem. Osobiście nie lubię Messengera, ale kiedy musiałem się połączyć z kimś ze Szwecji i ze stanów to byłem zmuszony i powiem Ci, że nie było tak źle ;) Jak skrudg będzie miał problem z konfiguracją GG to spróbujcie Messengera.
Coś o moich pięciu opaskach uciskowych oraz pięciu butelkach ucichło. Gdyby ktoś coś jednak kupował u skrudgea to prosil bym o dołączenie do paczki mojego zamówienia a po przyjściu paczki rozliczymy się między sobą. Z góry dzięki za pamięć i pomoc.