Nasz ulubiony sprzedawca ze świstaka(billy_dotcom ) jest na wschodzie. Jest wiec możliwość sprowadzenia potrzebnych dla nas rzeczy. Piszcie, co chcecie od Billego a ja wyśle do niego tak jak mnie prosił jednego zbiorczego sms-a.
Sms-a wysyłam 29 wiec radzę się spieszyć!!!!
Niestety, ale zapotrzebowanie ma manierki jest potężne a billemu udało się przywieść tylko jedną, Afganów tez nie ma ale za to osoby które zamawiały białomory, tielniaszki i pas mogą się cieszyć i szykować dla mnie pieniądze:
Tarkin:
-tielniaszka z długim rękawem (52; 56) 2x34 zł
Tomasz:
-czapka m21 26 zł (są jednak tylko rozmiary 56 i 57 wiec nie wiem czy będziesz ją brał, oczywiście, jeśli ktoś jest jeszcze chętny na czapkę proszę mówić)
-pas 15 zł
-tielniaszka z długim rękawem(50) 34 zł
-białomory 5 zł
Kuba:
-tielniaszka bez rękawów(54) 27 zł
-białomory 2x5 zł
Potf0r:
-z tego powodu ze pierwszy zgłosił się po manierka jest jego i ta przyjemność będzie go kosztowała 19 zł
-białomory 5 zł
Proszę tylko o ostateczne potwierdzenie zakupów. :D i odrazu wykonam przelew.
Panowie widzę, że tak tanio to tutaj nie macie ;)
U mnie w Bytomiu raz w miesiącu jest targ staroci.
ceny mniejwięcej wyglądaja tak:
telniaszka - jaka by nie była ~20 zł za zimowe 25
pas z klamrą zieloną / złotą ( ogumowany )15-20 zł lub parciany z srebrną klamrą ( cena taka sama )
manierka ( ciężko dorwać, ale ostatnio wyrwaliśmy dwie z 91 roku ) 20 zł
afgan ( był rozmiar 54-5 o ile dobrze pamiętam. Czyli duuuży ) - 150 zł ( na pewno idzie coś wytargować ). Ale też nie zawsze jest.
kzs - rozmiar 1 na pewno za 50 zł 2ka albo tyle samo albo do 80zł nie drożej. Zależy od sprzedawcy ;)
czapka - 15 zł ( nie zawsze są, częściej są syryjki z odpinaną lub nie "zasłonką", w florze też są )
granat f1 ( polski niestety ) ~25-30 zł
śmieszne nieśmiertelniki specnazu - ~8zł ( o ile są jeszcze )
rosyjski pas do AK - 10 zł
Następny targ staroci w pierwszą sobotę czerwca.
Jakby co możecie zamówienie złożyć ;) Wtedy za przesyłkę zapłaciło by się tylko raz.
Tylko nie wiem czy jestem w stanie tyle kasy wyłożyć.
Jakby co mogę zawsze zwrócić.
Potfornicki będzie chciał pasek od AK :)
Billi nie miał tanio, u niego brało się KZS'y...
Na afgany był zawsze inny ludź... ceny się wahały w zależności od dostępności towaru i ilości ... i na miarę.
Ok.
jak narazie mam:
2 manierki ( kupię każdą ilość na targu, jeśli w ogóle będą ) - Kazik i Potfur
pas do AK - Potfur
telniaszka z dł. rękawem na >180 dla yakarova
jutro idę na targ po szkole, może coś dorwę. W sobotę też tam będę.
Ostatnio billy wystawił jednego partizana na allegro. Poleciał sobie w ciula i odwołał aukcję jakieś 10 minut przed końcem - najwyraźniej mu cena nie odpowiadała :/ (cena była w granicach 300-350zł)