Poprosiłem chłopaków z SCDTV Review Division by postarali się sprowadzić ów replikę od Airsoft Panda.
Jak się uda to będzie jego recenzja. Już ja się postaram by była rzetelna. :3 ;)
Nooo, mail wysłany :D Zobaczymy czy się uda. Z Adim poruszyłem temat recenzji ruskiego szpeju. ZObaczymy co z tego wyjdzie i czy Rusmil byłby wtedy zainteresowany współpracą medialną?
Przyznaję sobie złoty szpadel za odkopanie tematu, ale:
Czy ktoś ma może replikę makarona produkcji umarexa?
Jeśli tak to byłbym wdzięczny za opinie :)
Oj jedna kapsuła hmm... na 3-4 magi jakoś. Nie chronowałem go. W budynkach jak najbradziej celny.
Wykonanie też bardzo fajne, rozkłada się jak ostry, świeci się jak psu jajca (to plus) i bardzo fajnie szczęka zamkiem.
Może zaskoczeni was, albo i nie ale od pewnego czasu mam Makarowa w wersji co2 z systemem blow back ASG. Chodzi bardzo ładnie, magazynek pełny nie taki jak w umarexie. Jedna kapsuła wystarczy na około 5 magazynków. Moc po wystrzeleniu pierwszego magazynka to 350 FPS do 300 na ostatnim mierzone na Chrono. Replika metalowa o identycznej strukturze i kolorze jak APS glethera (nie wiem jak to się pisze). Nie ma systemu hop up a celność do 20 m zadowalająca. Sprzedaje go wingun pod nazwą model 59. Polecam.