• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Witam, w najbliższym czasie zamierzam kupić maskałat KZM w Srebrnym Liściu firmy Babek. Jak z jakością wykonania i wytrzymałością materiałów?
    Pozdrawiam Wiciu
  2. # 2
    Że jakiej firmy???
  3. # 3
  4. # 4
    Autor cytatu: WiciuJak byk firma Babek ;)

No ale nie tylko Babek robi takie KZMy, więc pytanie az12121 było uzasadnione.
    Co do maskałatu - to taki szeleszczący dresik, dosyć cienki. Zresztą cena w porównaniu do np. partizana jest relatywnie niska, co samo mówi za siebie.
  5. # 5
    @Kamil- kumpel to miał, ale nie szeleścił ;)
    http://lh4.googleusercontent.com/-BHY3sn5dXS4/Ti2kN0DzxII/AAAAAAAAPxA/RQE9wuSQ75I/s512/DSC03916.JPG
    @Wiciu- inny układ i kształt plam niż w oryginalnej brzozie. Proponuję nabycie zwykłego KLMK, których ostatni pełno w sieci, lub jeśli zależy Ci na dwuczęściowym to KM-L-a. Wtedy masz koszer ;)
  6. # 6
    Bardzo dziękuję za wszystkie opinie. W najbliższym czasie przetestuje ten dresik ;)
  7. # 7
    Miałem coś takiego w Bieriozce jako pierwszy zakup po mariażu ze wschodnią stroną mocy i nie zdziwię nikogo, iż szybko mi się rozleciał. Bardzo słabo szyty z bardzo cienkiego i delikatnego materiału, który solidnie śmierdzi. Zdecydowanie nie polecam nikomu tego tworu mimo ceny. Zdecydowanie lepszym wyborem jest zwykły KZS jeśli o cenę chodzi.
  8. # 8
    Materiał jest dość mocny. Jakość szycia nie jest najwyższa, ale łatwo w razie czego naprawiać :))
  9. # 9
    Bo już się pogubiłem, " Flamingo " piszę że materiał KZM od Babek jest z delikatnego materiału i cienkiego natomiast "Owca" wspomina że materiał jest dośc mocnym, stąd moje pytanie czy mieliście może do czynienia z różnymi egzemplarzami czy może różne odczucia ?
    •  
      Maza
    • 2014-03-24
    # 10
    Mam kzm Babka i nie narzekam. Ciorałem go na treningach, strzelankach i trzyma się.
  10. # 11
    też oram swojego KZM, bluza ma już z 15-20 strzelanek, pękła mi tylko kieszeń na klacie(odpruła się) bo wsadziłem na siłę piersiówkę :DDD

Spodnie jak to KZM lekko pękły na kolanie od szkła na strzelaniu CQB :)

Moja sztuka kupiona w maju zeszłego roku :)
  11. # 12
    Miałem kiedyś KZMa. Nie polecam kontaktu z jeżynami ;)
  12. # 13
    Maza a jak z oddychalnością/wentylacją materiału KZMu od babka?
  13. # 14
    Bardzo dobry , nie pocisz się , latem po prostu jakbyś w samych majtkach biegał :). Ale tak jak delin0m pisze kontakt z krzakami źle się kończy...

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0