• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Witam, to mój pierwszy post na tym fajnym forum. Od jakiegoś czasu szukam kompletnego współczesnego munduru wojsk Białorusi (cyfrowy) i wojsk Federacji Rosyjskiej (ten przedcyfrowy). Od jakiegoś czasu natrafiam na nie na allegro, ale niestety rozmiar jest całkowicie odbiegający do tego, który by pasował. Więc moje pytanie jest takie: Czy są w Polsce sklepy lub osoby, które sprzedają takie mundury w różnych rozmiarach? Jeśli nie to znacie jakiś dobry sklep za granicą, w którym można szybko i sprawnie zakupić taki mundur? Pozdrawiam
  2. # 2
    W kraju http://frontowiec.com/ - innych nie ma.
  3. # 3
    Wielkie dzięki, nie mam pojęcia dlaczego wcześniej nie znalazłem tego sklepu :/ Mundury nadchodzę :D
  4. # 4
    Jeszcze jest Goorkiewicz (użytkownik na forum), który co jakiś czas sprowadza mundury z Białorusi (sam jest Białorusinem).
    Ale wiadomo, ze sklepu (który ma to na magazynie), będzie szybciej.
  5. # 5
    Jeżeli chce białoruski to u Owcy nie kupi. Faramir pogadaj z Goorockiem, dorwiesz go na weekend-warriors.pl, tutaj rzadko bywa.
  6. # 6
    Ok, dzięki. Zagadam do niego.
  7. # 7
    Zagadaj do Shmela na allegro ściągnie Ci każdy rozmiar rosyjskiej flory :)
  8. # 8
    Ja też :)

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0