Witam
Pisałem już w temacie SPŁAWU, na maila też odpowiedzi nie dostałem.
Czy jest w stanie ktoś przedstawić różnice jeżeli chodzi i te gorki? Tyle co ze zdjęć zauważyłem, czwórka ma anorak, a trójka klasycznie rozpinaną kurtkę. Nie wiem czy kolor jest dostępny tylko jeden w obu wypadkach, jeżeli tak, to jest druga różnica.
Znacie może jakieś inne?
Pozdrawiam
No to w porównaniu do G3 to masz świeży (poprawiony w stosunku do wcześniejszego kroju G3) zachodni design, dobre kanadyjskie guziki, podwójną kieszeń "napoleon". Hmm inne zapięcie dolnych kieszeni. Na pierwszy rzut oka nie widać charakterystycznych jak w G3 dodatkowych naszyć (w innym odcieniu) materiału i ściągaczy. Na rękawach chyba są guziki co nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem, no ale cóż. Spław szyje outdoorowy szpej więc jakichś odbiorców (myśliwi, survivaliści) napewno mają.
Nadal jednak G4 ma to co odróżniało je od innych producentów - wkłady na kolanach i łokciach.
Zmienił się też kolor (i tyczy się to także G3) na bardziej zielony. Ja swoją mam w kolorze "khaki", teraz to jest jakieś "tobacco".
Jest też więcej zmian, ale to detale.
Konkrety będzie można podać, jak Kazik, albo ja dorwiemy ową czwórkę do testów.
Dzięki za informacje. Z tego co się dowiedziałem we frontowcu trójka kosztuje 550, a czwórka 600 jak dobrze pamiętam. Może poczekam na jakąś recenzję, bo innych nie miałem okazji nosić, więc sam niewiele raczej będę mógł o niej powiedzieć.
postaram się nieco więcej fotek samego ciucha zrobić jak dorwę z powrotem mój aparat, póki co wrażenia dość niezłe. Nie traktuję jej co prawda ekstremalnie. Nie czołgam się, ani nic takiego, ale przez ostatnie 3 tygodnie przeszedłem w niej ze 150km najróżniejszymi chaszczami i bagniskami, trafiłem nawet zamieć śnieżną w ten weekend pod Bornym Sulinowem. Jedyne co do mnie nie przemawia na tą chwilę to te nylonowe wstawki, te nitki ripstopowe będą się zaciągać przy intensywniejszym użytkowaniu na kolcach jeżyn, czy innych ostrych roślinek.