Ostatnio, na jednym ze zlotów spotkałem gościa w podobnym kamo- na pytanie, co to i skąd, otrzymałem odpowiedź, że to białoruskie kamo dla pograniczników.
dobra,poszlo zamowienie i dostalem info ze 4dni :) wiec pewnie dwa tygodnie:)
garnitur ma przyleciec
dam znac ,napisze wrazenia i jak ADM zechce rece zrobic -przekaze na testy
pozdr
pieniadz wyslalem trzy tygodnie temu i do tej pory nie mam nic:))
ale dostalem emalie-bardzo fajne:))
"Dzień dobry.
Jest mi bardzo przykro, że ja cię czekać. I zachorował i poszedł do szpitala. W piątek byłem zwolniony ze szpitala. Natychmiast wysłałem do Ciebie. Po raz kolejny przynoszą svoii przeprosiny za opóźnienie.
Pozdrawiam"
"W dniu 2011-12-04 09:24:18 użytkownik Андрей Кондратюк <nakrej@gmail.com> napisał:
Witam,
po dokonaniu płatności, da kurier w 3-4 dni. dla tego idę do Terespola.
w Rosji, a nie całej produkcji ich własnych stron internetowych."
byl jeszcze jeden gdzies ale mi zaginal w gaszczu spamowo informacyjnym,o tym "przepraszac,gogla tlumac zle,ja dopiero wyszedl ze szpital i juz wyslac do tobie" :))
jest wesolo,swieta tuz,wiec mysle ,ze jesli nie dostane jutro to pewnie dopiero w przyszlym roku:))
facet jest kompletnie nie powazny...
wlasnie otrzymalem emaila,po prawie trzech tygodniach od wyslania forsy,ze nie wie gdzie jest przesylka i chce mi forse odeslac...
no coz ,niby kilkaset zeta czyli szit many ,ale jednak...
dobrze ,ze chociaz chce zwrocic:))
dramat z tymi handlarzami
zatem:
nie polecam
a ty dostales chociaz te foty?
Autor cytatu: jawny83Nowa granica (?).
Czekam na duże fotki, bo mi obiecali.
.
Panowie...
Sypie głowe popiołem..
pełna korekta poprzedniego posta...
Gosposia podjeła paczke juz w czwartek,w nawale przygotowań przed świetami,zniosla do nmojej garderoby,a ja jej nie zauwazylem,ona zapomniala mi powiedziec,dopiero dzisiaj mi żona powiedziala ,ze byly paczki do mnie i ja namierzylem..
GORKE ODEBRAŁEM
wiec Spredawca jest ok,trzeba brac termin dostawy jako 10 dni roboczych ,ale towar jest igla ,tak jak w opisie aukcji
natomiast co do samego mundka:
-w porownaniu do gorki Any ,ktora kupilem od Konrada z "Frontu"...Skoda przy Mercu...
-Gorka jest ok,ale jest duzo bardziej cienka,ma kilka istotnych mankamentow(ściagacze lub ich brak,brak kieszeniu tu i tam,i inne buzery)ale ma tez i lans wyglada, oraz kilka plusow
-gorke tuz po Nowym Roku przesylam do oblukania przez naszych fachmanow- Kazka i Potfornego,by pofotagrafowali i sami wyrazili opinie,majac ich zdanie a'propos garniturow z tych stron ,jako rzetelne i fachowe-oczekujcie recki w swoim czasie
-moim zdaniem?-31ego ide przetestowac "w boju",ale ...
1.jesli kogos stac-fajna alternatywna na zapasowa gorke w klimacie jesienno-wiosennym
2.jesli mialbym wybierac pomiedzy gorkami (a kilka mialem)
-Ana od Konrada Owcy
-Gorka R-grubsza,solidniejsza itd
-dopiero potem ten Białorus jako bardziej lans i zapas niz podstawowe wyposazenie
ogolnie:
SPRZEDAJACEGO polecam
Gorke tylko w sytuacji jesli potrzebujecie drugiego okrycia ,a w szafie jest inna gorka, Any czy Sposnu
pozdrawiam i Życze takich jak u mnie Świąt Bożego Narodzenia
NAjlepszych prezentów,kolejnych milionów EU na kontach w San MArino i Wyspie DŻersi ,oraz mega wypasionych "ostrzak-uff", a nie chińskiego badziewia :))
Czy można gdzieś dostać tą Gorkę? Ktoś może sprowadza je?
Przy okazji, Czarny spotkałeś mnie wtedy na zlocie:)
Co do samego kamuflażu "Nowy Pogranicznik" sprawdza się wyśmienicie w zielonych terenach, lesie, mokradłach. Fajnie wtapia się w otoczenie. Białe akcenty dają efekt kontrastu i rozbijają sylwetkę.