To wszystko zależy od miejsca... Im bliżej Moskwy, tym lepszy sprzęt. Na Kaukazie i innych takich zadupiach zatrzymali się na latach 90. No może przesadziłem, ale nie mają tam najnowocześniejszego wyposażenia.
cyp - przemysl to co napisales :) jednostki MWD lokalne moga byc zacofane, ale oddzialy FSB czy WW MWD trzymaja poziom.
Nie jestem zwolennikiem pr0 zachodniej mody na multichłam, nie podoba mi sie to i juz tylko z powodow estetycznych.
U nas, a nawet w US&A też jest 'przepaść' sprzętowa między jednostkami z jednej formacji, w zależności od ich wysokości w hierarchii.
Proste przykłady - regionalne WR CBŚ vs. III ZOS CBŚ KGP. Regionalne SWAT FBI vs. HRT FBI ;)
Tak samo w Rosji - nie można porównywać specnazów FSB z jakiegoś 'zadupia' z jednostką centralną jaką jest "A".
Autor cytatu: ArafatPanowie, ale co wy porównujecie ;)
U nas, a nawet w US&A też jest 'przepaść' sprzętowa między jednostkami z jednej formacji, w zależności od jej wysokości w hierarchii.
Proste przykłady - regionalne WR CBŚ vs. III ZOS CBŚ KGP. Regionalne SWAT FBI vs. HRT FBI ;)
Tak samo w Rosji - nie można porównywać specnazów FSB z jakiegoś 'zadupia' z jednostką centralną jaką jest "A".
+1
I nie ma co szerzyć bulu dupy o to że "A fuuu, nie rosyjski sprzęt" Bo rosyjski sprzęt był jest i będzie na wyposażeniu większości jednostek.