Autor cytatu: Potfur
Zdefiniu jeszcze o którą stronę konfliktu chodzi. Bo "na co dzień", to pasuję bardziej do tej drugiej. Na reko muszę się golić :D
Autor cytatu: Potfur To są "leszczyńskie chłopaki" . Gostyń jest blisko Leszna.
[cite]Chciałbym się dowiedzieć czy są prócz "Razwiedki" inne grupy lub ludzie którzy zajmują się
rekonstrukcją historyczną radzieckiego Afganistanu?
Autor cytatu: KamilJako wielki fan waszych impresji bardzo się cieszę że będziecie mieć więcej ludziów do swoich fotek ;)
Autor cytatu: robakiA gdzie stacjonuje "trzon" grupy i gdzie się zbieracie ?
Autor cytatu: robakiCoz, ciekawie sie zapowiada, tym bardziej ze sam jestem z Gornego Slaska a nic nie wiem o takiej inicjatywie???
Dlatego tez stworzylem ten watek :)
zeby upowszechnic informacje.
Rozumiem ze w wielu grupach rekrutacja jest tematem wewnetrznym i nie temu ma sluzyc ten temat. Chodzi mi o ujawnienie sie ''ilu nas naprawde jest'' hehe
Autor cytatu: WołkBędzie to stowarzyszenie działające w oparciu o przepisy ustawy Prawo o stowarzyszeniach, czyli posiadające prawną rejestrację. Rejestracja jest wskazana, ponieważ daje większe możliwości bardziej profesjonalnego działania na gruncie rekonstrukcji historycznej
Autor cytatu: EinsteinJaki rodzaj stowarzyszenia chcecie założyć - zwykłe czy z KRS?
Autor cytatu: EinsteinNa stronie czytałem, że zwykłe, to i tak oznacza konieczność posiadania dodatkowo REGON i NIP, prowadzenie księgowości i składania deklaracji CIT-8, a i tak utrzymywać się może tylko ze składek członków, żadnych dotacji itp.
Autor cytatu: BerdozonCzy zeby byc w tym stowarzyszeniu trzeba by jezdzic na jakies spotkania czy cos? Mnie najbardziej interesuje pozwolenie na bron kolekcjonerska, ale rowniez sama rekonstrukcja.
Od 1 do 24 z 24