Razem ze znajomymi tworzymy nową grę, jakiej w Polsce i na świecie jeszcze nie było. Do gry potrzeba jedynie smartphona opartego o platformę Android ( już niedługo rusza premiera gry na iOS).
Grę The ShootAR można ściągnąć za darmo z Android Market, jedyne czego trzeba to zarazić znajomych pomysłem i wspólnie można toczyć bitwy w każdym miejscu gdzie tylko występuje zasięg telefonii komórkowej.
A ja wręcz przeciwnie,bardzo mi leży i już na swoim lokalnYm forum info wlepilem
Działające dalej i goncie Cukermana...ten tez zrobił miliardy z pomysłu tylko..
Podziw i pozdro
Sora za off..
Sergiej znam kwestie Beryla od początku do końca...
Nie wiesz o czym mówisz,jestem zaskoczony ,ze takie plotki i głupoty powtarzasz...
Jeżeli potrzebujesz szczegolółuff,chętnie na emaili ci napisze...
Ale błagam,ani syn kogostam,ani nic innego nie miało wpływu na wybór aresa i model Beryla..
Proszę o skasowanie posta jeśli Syriusz uzna za stosowne
A ja na temat- moim zdaniem pomysł się nie przyjmie. Na prawdę liczycie, że po mieście będą biegać ludzie z telefonami udającymi karabiny?;) (nie mówię o max miesięcznym syndromie "nowego bajeru")
W każdym razie życzę powodzenia, filmiki promocyjne nieźle zrobione, obym się mylił!
Pozdrawiam
Kompletnie sie nie zgadzam z tobą
Myśle ze dyskusja nie na to forum i istotnie powinien z tobą podyktował kolega który aresa z berylem i radomiem spisał,na wojskowej emeryturze i po wieloletnim treningu,działaniu w realu ,a nie teoretyzowaniu i książkowych sztuczkach...
Fakt,nie ten temat ,nie to forum..
Pozdr
Water, Sergei; dzięki za żywy udział w dyskusji, nawet jeśli nie jest całkiem związany z tematem. Wszelka polemika czy komentarz się liczy.
Samek, dzięki wielkie za opinię ;) co do biegania z telefonem po mieście, to mimo, że na pierwszy rzut oka może to wyglądać nietuzinkowo to naprawdę sprawia ogromną frajdę. Najważniejsze dla nas w tej chwili to osiągnięcie dużej liczby graczy.
Berdozon, jaki model HTC?
Wymagany jest minimum android 2.2 i ekran o rozdzielczości co najmniej 480x320.
Problem kompatybilności występuję również, gdy masz zagraniczną kartę SIM.