taiwangun ostatnio włączył do swojej oferty chwyt acm w ładnym kolorze dark brown, chwyt jest tez ponoc węższy czyli bliższy ostremu. ma go ktos z was? bedzie pasował do boyia?
To jest taki fajny chwyt marketingowy... Spodziewam się, że przypadkiem wyszło, że chwyt jest cieńszy. Poza tym różnica będzie niewielka - będzie węższy od zwykłego airsoftowego o 1-2mm. Po prostu silnik musi się tam jakoś zmieścić.
A swoją drogą cena jest bardzo wysoka. Sprowadzając go z Chin można go mieć za 25zł
Jak wygląda rączka w Airsoftowej wersji pewnie doskonale wiesz ;)
Czy chwyt z ostrego da się zaadAptować do elektryka? Pewnie tak - rozcinasz go na pół i rzeźbisz w poxilinie, albo w drewnie, tworzywie... po prostu musisz go poszerzyć w środkowej części. No i wykonać otwór na śrubę. Ale to moim zdaniem jest nie warte zachodu:)
Czarny kolor optycznie wyszczupla i może dla tego w ASG większość chwytów jest czarnych ;-)
PS.
Ktoś tu na forum ładnie malował chwyty na brąz. Pytałem czy nie był by chętny pomalować kilku dla mnie ale pytanie pozostało bez odpowiedzi.
kupiłem ten chwyt, jest ok 5mm węższy od boyowskiego, oczywiście nadal szerszy od ostrego, ale ma przetłoczenia w górnej części (jak ostry) czego nie ma boyi, kolor też fajny, brąz z połyskiem.
zamontowałem chwyt, ciasno wchodzi na silnik wiec trzeba ładnie poprowadzić kabelki by ich nie pozrywać. Ma takie wypusty w górnej części, które dodatkowo go usztwyniają i eliminuja jakiekolwiek "gibanie" (mój chwyt boyi miał delikatny luz). wygląd duuużo lepszy (oczywiście w tych akaczach gdzie chwyt był brązowy) tak jak pisałem jest węży od stockowego o ok 5mm