Od 1 do 29 z 29
@delin0m - o panu ze zdjęcia wspominał kolega jakubs wyżej
Autor cytatu: BerdozonKto jak kto ale akurat wydaje mi się że Lebiedź może służyć jako wzór.
Autor cytatu: jakubsTylko że Lebedem nie polecam sie sugerować, bo on nie służył na stricte regularnych zasadach. Sprzęt kupował pod siebie i za swoje, np. Gruzji używał kamizelki serbskiej która została mu z wojen jugosławiańskich.
Autor cytatu: delin0m[quote]Autor cytatu: jakubsTylko że Lebedem nie polecam sie sugerować, bo on nie służył na stricte regularnych zasadach. Sprzęt kupował pod siebie i za swoje, np. Gruzji używał kamizelki serbskiej która została mu z wojen jugosławiańskich.
Autor cytatu: jakubs[quote]Autor cytatu: delin0m[quote]Autor cytatu: jakubsTylko że Lebedem nie polecam sie sugerować, bo on nie służył na stricte regularnych zasadach. Sprzęt kupował pod siebie i za swoje, np. Gruzji używał kamizelki serbskiej która została mu z wojen jugosławiańskich.
Lepiej już nic nie mów, bo też zostaniesz okrzyknięty kanapowym koszernikiem jak ja :)
Tak tylko że mam racje. O ile nie robi sie inspiracji Lebedem stricte ( a temat ciekawy, sam sie nim interesuje) to chicom na VSR jest....klopotliwy. Na afgance, klmk, kzsie moze, MOZE ktos to nosil w poczatkowym okresie wojny, potem rodzynki. Ogolnie to VSR byl juz w dobie powszechnych Lifczikow, a kto tegoż nie miał to robił Snikersa.
Autor cytatu: Andej997A podesłał by ktoś zdjęcia takiego Snikersa?
Bo jestem ciekaw jak to w zasadzie wygląda.
Będę wdzięczny za pomoc :)
Autor cytatu: jakubs
"Owca" - gdzie zaczyna sie wojna tam kończy sie regulamin, przynajnmniej z perspektywy pojedynczego frontowca.
Od 1 do 29 z 29