To elementarne. Specnaz GRU jest jak Batman (do ktorego nawiazuja swoim logiem). Batman nosi batkostium, jezdzi batmobilem, lata batwingiem i rzuca batarangiem. Specnaz natomiast nosi mundury Specnazu (np ten produkcji SSO), strzela ze speckarabinkow (np Wintoreza) i karmi sie tuszonka (ha tu was mam, bo nie ma dowodow fotograficznych na istnienie speckonserw, chociaz nie mozna tego wykluczyc).
edycja:
Bardzo ułatwia to szukanie rzeczy Specnazu w necie, bo wystarczy dodać stały przymiotnik do dowolnego przedmiotu użytkowego aby odnaleźć co tak na prawdę jest przez niego używane. Np. możemy wpisać "pistolet specnazu" i zajrzeć w google images:
Uważałem się za leminga, ale obecnie jestem słowiańskim niewolnikiem Żyda (piszę poważnie, mój szef to Żyd). Skoro pracuję jako niewolnik to mam wyprany mózg co sugeruje raczej bliższe pokrewieństwo z lewakiem niż z lemingiem, pomimo mojego poczucia bliskości z tymi uroczymi gryzoniami. W ramach rozwiązania impasu proponuję bym był traktowany jako lewacki leming.
Że ja rudy? LOL :-D A to dobre :-D
Nawet gdybym był rudy (włosy mam czarne) to i tak postrzeganie ludzi przez kolor włosów świadczy tylko o Twoim wyjątkowym prymitywizmie i prostactwie ;-)
I jeszcze próbuje wykiwać. Oj, oj, elitarne oddziały specnazu herbu batman namierzają Cie i przyjdą z wodą w manierkach i z amunicją w magazynkach po Ciebie dzierżąc subkarabinki AK βspecnaz. Sodoma gomora, płacz i zgrzytanie zębów, tutaj nawet leming i lewak nie pomoże.
Edit:
Myślałem, że żartujemy, uff spinka, napinka.
Sprawdź sobie co napisałem na biało pod ostatnim postem ;)
No ja was proszę. xD Uśmiałem się zdrowo. :D
Tylko mnie zastanawia co do rzeczy ma "lewactwo" czy "lemingowanie"? I co wspólnego ma z tym Kazik? :D
I co to ma do tematu?