• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 31
    Potfur- rysujesz co chcesz zmienić- jak ma wyglądać i masz :)))))
  2. # 32
    Czyli mówisz, że jakby ktoś wykonał projekt takiego "Smiersza idealnego", to moglibyście go wykonać?
  3. # 33
    Jasne :)
  4. # 34
    Ilu chętnych musiało by się znaleźć?
  5. # 35
    Zrobić na zamówienie nie problem.

Utrzymać całą serię, linię produktów już tak łatwo nie będzie.
    By taki smersz miał rację bytu - musi powstać X sztuk podstawowej wersji (szelki+pas+comfort+ładownice) i całkiem sporo elementów dodatkowych (inne warianty szelek, ładownice do różnych magów itd.).

Z drugiej strony - dobry produkt sprzedaje się sam :)
  6. # 36
    GreyFox z Warriora też szyje na zamówienie....
  7. # 37
    Potfur - raczej nie mówimy tu o szyciu na zamówienie, a wniesieniu poprawek do istniejących wersji lub ich zmodyfikowaniu
  8. # 38
    @Dexter - postaram się spisać co i jak i podeślę ci mailowo.
  9. # 39
    @Dexter
    A planujecie jakieś kydexowe produkty? Ładownice oparte na FastMag, ale do ak sprzedały by się na cały świat (producent FastMagów te kałaszkowe wersje obiecuje i obiecuje, ale na prototypach się skończyło);)
  10. # 40
    Samek-z tego co wiem w nowej KOBRZE 2 są planowane ładownice Fast,ale na szybką realizację bym nie liczył.
  11. # 41
    Dzięki za odpowiedź!
  12. # 42
    Bla bla bla. Temat jest o kamizelce, a nie o rynku.
  13. # 43
    Dzisiaj właśnie smiersz przyszedł i też mam małą uwagę odnośnie pasa. Ma on za małą regulację jeśli chodzi o długość, potem jest "utwardzany" a tutaj no niestety jest małe pole do manewru. Ja wiem że jakby pod to poszło np. 6b13 to by pasowało , ale nie wszyscy posiadają takowy sprzęt lub mięsień piwny na którym mogło by się to trzymać ;).
  14. # 44
    Witam- Cznadel ta wewnętrzna część wzmocnienia tzn tworzywowa osnowa jest ponoć specjalnie większa. Od producenta dowiedziałem się że możesz ją po prostu złamać na pasujący dla ciebie wymiar ( takie podobno jest założenie)- wiem że każdy ma przed tym opory ,ale syn biega ze Smierszem w Pograniczniku i właśnie ma tak dostosowany pas. :)
  15. # 45
    Łamałem ,łamałem ,jeszcze kombinerkami doginałem ale szczerze mówiąc średnio to wychodzi :/. No nic, noc młoda popracujemy nad tym ;)
  16. # 46
    A na pewno pas przewlekasz przez dziurkę tylko "na raz"?
  17. # 47
    O ile dobrze Cię zrozumiałem to tak. Ale już po kłopocie jakoś to się trzyma ;).
  18. # 48
    Cznadel- jak będzie kłopot zrobimy pas na twój wymiar :)
  19. # 49
    Ok. będę pamiętał. Bardzo fajnie ,że indywidualnie podchodzicie do klienta :).

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0