Utrzymać całą serię, linię produktów już tak łatwo nie będzie.
By taki smersz miał rację bytu - musi powstać X sztuk podstawowej wersji (szelki+pas+comfort+ładownice) i całkiem sporo elementów dodatkowych (inne warianty szelek, ładownice do różnych magów itd.).
Z drugiej strony - dobry produkt sprzedaje się sam :)
@Dexter
A planujecie jakieś kydexowe produkty? Ładownice oparte na FastMag, ale do ak sprzedały by się na cały świat (producent FastMagów te kałaszkowe wersje obiecuje i obiecuje, ale na prototypach się skończyło);)
Dzisiaj właśnie smiersz przyszedł i też mam małą uwagę odnośnie pasa. Ma on za małą regulację jeśli chodzi o długość, potem jest "utwardzany" a tutaj no niestety jest małe pole do manewru. Ja wiem że jakby pod to poszło np. 6b13 to by pasowało , ale nie wszyscy posiadają takowy sprzęt lub mięsień piwny na którym mogło by się to trzymać ;).
Witam- Cznadel ta wewnętrzna część wzmocnienia tzn tworzywowa osnowa jest ponoć specjalnie większa. Od producenta dowiedziałem się że możesz ją po prostu złamać na pasujący dla ciebie wymiar ( takie podobno jest założenie)- wiem że każdy ma przed tym opory ,ale syn biega ze Smierszem w Pograniczniku i właśnie ma tak dostosowany pas. :)