• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Witam :)
    http://allegro.pl/kamuflaz-rosyjskiego-pogranicznika-partizan-52-54-i3165919890.html Archiwum: obejrzyj aukcję
    Chciałbym się dowiedzieć co to w ogóle jest , niby napisane jest że to Partizan ale jest jednostrony , materiał jakiś taki cienki i wodoszczelny .
    Czy to w ogóle było używane przez ruskich ?
  2. # 2
    Sądząc po ilości poliestru to jakieś badziewie prawdopodobnie z Białorusi.
  3. # 3
    Wygląda mi to na zwykły tani KZM. Przy czym oznacza, że (wg mnie) nie ma większego znaczenia czy jest z Białorusi, czy Rosji, bo tak czy inaczej jest to właśnie "badziewie".

Z drugiej strony, kolory ma chociaż ładne, stonowane, a nie jak KZMy Modoksu. No i 120zł to nie majątek.

KZMy jako takie są używane przez "wojskowych", a nie tylko "wędkarzy", o których ostatnio stało się modne mówić na forum.
  4. # 4
    Dzięki :) podniosłeś mnie trochę na duchu.
  5. # 5
    Mialem cos podobnego ,zakupilem od chaka na ebajusraju..

Badziew nieziemski

Mialo inny kamuflaz ale mniej wiecej tak samo wygladalo,material sprawial wrazenie jakiegos roboczego chalatu,zamek zamiast guzikow to kompletne nieporozumienie,kaptur byl nieproporcjonalnie maly
    Szajs jednym slowem
    ...moim zdaniem
  6. # 6
  7. # 7
    Postaram się zwrócić ten badziew i zainwestować coś porządniejszego coś co wytrzyma dłużej niż jeden dzień w lesie . Choć z jednej strony nadaje się jako odzież przeciwdeszczowa dla "wędkarzy" ...
  8. # 8
    Autor cytatu: Zima Choć z jednej strony nadaje się jako odzież przeciwdeszczowa dla wędkarzy ...

Nawet nie...
    Dla furmana w dzien targowy byc moze...
  9. # 9
    oj nie bardzo ... ten zestaw sprawia wrażenie jak by miał sie podrzeć od samego patrzenia nań ... szybko się go pozbyłem

http://img571.imageshack.us/img571/3763/53331438086953059071533.jpg
  10. # 10
    trzymałem rękaw pod kranem dobre 10 min i nie przemókł , materiał podobny do takiego co się z niego namioty robi , po dotknięciu tam gdzie była woda dopiero przemókł :)
  11. # 11
    Autor cytatu: kazikKZMy jako takie są używane przez "wojskowych", a nie tylko "wędkarzy"

Tak w przeciwieństwie do niektórych wynalazków żołnierze tego używają - jest tanie i nadaje się jako maskalacik, który można spokojnie zmieścić w kieszeni na udzie.
  12. # 12
    Ciemna strona mocy maskałat "KLMK DIGITAL BROWN"
    by ThePesH » 30 Apr 2012, o 21:03

Ciemna strona mocy - rosyjski maskałat "KLMK DIGITAL BROWN"
    Fajne przewiewne wdzianko na ciepłe dni

Autor cytatu: ThePesHoj nie bardzo ... ten zestaw sprawia wrażenie jak by miał sie podrzeć od samego patrzenia nań ... szybko się go pozbyłem

http://img571.imageshack.us/img571/3763/53331438086953059071533.jpg

Ciekaw jestem czy inne Twoje recenzje są równie rzetelne...
  13. # 13
    Fajny przewiewny zestaw na gorące dni uszyty z cieniusieńkiego materiału nie oznacza że jest pancernie wykonany.
  14. # 14
    Fajny przed sprzedażą, do bani po sprzedaży.
    Takie są fakty.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0