Możesz napisać szerzej?
Chodzi o Wielkopolskę jako stare województwo poznańskie, czy obecne, czy ogólnie tereny uznawane za region wielkopolski i pobliskie (np. 150km od Poznania)?
I o co w ogóle chodzi, czego oczekujesz.
Czyli więcej informacji poproszę.
Znajduję się w Lesznie, a na weekendy w Śremie. Jeżeli znajdzie sie większa grupa ludzi dalej od tych lokalizacji z wielką chęcią dotransportuję się do nich, o ile dojazd będzie w miarę logiczny. Reko zajmuję się od około roku, jednak raczej jako wolny strzelec z Afgana. Do tego adminuje na międzynarodowej stronie poświęconej ogólnie militariom.
Z sprzętu posiadam typowe oporządzenie motostrielka z wz88, ale jeżeli pomysł będzie inny mogę zmienić mundur( jednak przed VDV będę miał opór od razu mówię, co nie znaczy że się nie zgodzę : ) ). Zamysłem z początku było stworzenie GRH zajmujące się motostrielkami z Heratu, jednak na regionalnych forach miałem problem z znalezieniem ludzi.
Po ludziach oczekuję zaangażowania w tworzeniu GRH i wieku nie niższego niż 18 lat.
W zamian oferuję działanie w sekcji prawnie uregulowanego stowarzyszenia, o którym na razie wielce nie będę się rozpisywał, gdyż niedługo na rusmil.net pojawi się więcej informacji o nim ( Spoiler Alert).