Brodacz powiedział, że wyśle dzisiaj, za co ja oczywiście nie odpowiadam. Ale jeśli tak zrobi (u nich to jeszcze przed południem jest), czikom będzie tak na za 3 tygodnie.
Oj nie raczył nie raczył, oczy mi ropieją od siedzenia nad końcówką sesji :] . Precyzująca to odemnie może ostatnie pieniądze wpłynęły ale nie ostatni chyba wpłaciłem. Może jednak losowanie? :D
W zasadzie konceptu na sensowne głosowanie(losowanie) trudno podać...Może zrobimy to tak:komu zależy bardzo na dostaniu chickoma? :D
Napewno Potfurowi i mnie :D Bezsensu jest czekanie 3 tygodni gdy 97% towaru jest gotowe do wysyłki...
Wiadomo że każdy chce już teraz dostać czikoma. Jako że nie mam pomysłu [i jak widać inni tak samo], będę czekał tak długo z wysyłką, aż dojdzie dziewiąty czikom, lub ktoś się zgłosi na ochotnika, że chce poczekać...
Pewnie jeszcze nie wiecie - ale 9 czikom dotarł w zawrotnym czasie 7 dni :D
I jak tak dalej będziecie się ociągać z adresami - to dojdzie do sytuacji, że ja - czekający na 'wielką niewiadomą' będę miał go pierwszy :D
Owca dostał do rąk, a czikomy Yakarova i Krzycha wysłałem osobno we wtorek, więc nie wiadomo kto dostał pierwszy. Ale i tak cieszę się, że szybko dotarło :)
Z tego co oglądałem u Aliego ( lansował się w krzychowym czikomie :P ) Troszke jaśniejszy od tych co mam ja i Kazik ale za to jakby bardziej szmatowaty tzn. materiał wydaje się być bardziej rozchodzony. Co akurat dla mnie było by plusem.
Mój będzie jeszcze bardziej szmatowaty, jak mu zrobię ścieżkę zdrowia, polegającą na wdeptywaniu w ziemię, ciągnięciu przez błoto, napieprzaniu czikomem w drzewa... :)
Autor cytatu: Kamil
Mój będzie jeszcze bardziej szmatowaty, jak mu zrobię ścieżkę zdrowia, polegającą na wdeptywaniu w ziemię, ciągnięciu przez błoto, napieprzaniu czikomem w drzewa... :)
Szanuj zieleń!
Nie zachowuj się jakbyś był z Afganistanu! :D
Ja dziś miałem okazję sprawdzić czikoma w praktyce - sprawdza się wyśmienicie, mieszczę w nim akurat tyle ile mi trzeba na 'niedzielne' strzelania - 3 magazynki, flara (z baterią), kulki i czerwona szmata.
Z wyglądu zaś - ma szaloną kolorystykę - spranej oliwki, przefantastyczny stempel po wewnętrznej :D Ale będzie trzeba kamizele maltretować piaskiem, poplamić silikonem :D