Nie wiem czy powinienem otwierac nowy watek,ale w " szukaj" nie wyszlo nic,wiec zrobilem
Jezeli burak,to prosze Adm o przeniesienie w odpowiednią półke
Udalo mi sie dzis byc na premierze gry planszowej ,karcianej
" Afganistan"
Jestem pod wrazeniem
Wykonanie,systemem i rozwiazaniami,naprawde swietna i z ciekawa grywalnoscią
Na dodatek rozegralem partie z autorem ksiazki "IX zmiany" Marcinem Gaweda ,oraz przy asyscie jednego z pomyslodawcow gry Krzysztofem Schechtelem
Jako bezposredni zwiazek z Rus.milem uwazam fotki na kartach Mudzachedinow sa robione z naszym kolega Massudem i jego grupa;))
Massud prawda?:))
Polecam wszystkim na wakacje,na deszczowe dni,na wypady gdziekolwiek,gdzie z pivkiem,w namiocie ,na plazy,mozna naprawde militarną karcianą potyczką umilic czas
Jako smaczek powiem,ze jest rozpatrywany motyw wojny czeczenskiej( wojska rosyjskie vs czeczency) oraz stalkerskie klimaty
Kacper,przepraszam jezeli styralem jakiegos babola...
Nie wiem czy trafnie rozpoznalem grupe,ale Massud chyba tam jest..
Nie rozpoznaje grup reko,mimo ze zdjecia sa mega profi i nie wszystkich kojarze,chcialbym wiedziec kto jest na ktorej karcie
Sory jezeli urazilem kogos,lub zle rozpoznalem,ale tak sie zjaralem sama rozgrywka;)
Spokojnie, wszystko w porządku :)
W GRH HINDUKUSH jest obecnie 5 osób. Niestety nie wszyscy mogliśmy brać udział w sesji zdjęciowej.
Nikt się nie poczuł urażony :)
Tak,Krk
Bardzo bylo sympatycznie
Byly slajdy z oryginalnymi afganskimi obrazami naszych wojakow
Byli zaproszeni ,krakowscy spadochroniarze misyjni,byly osoby zwiazane z projektem,autorzy ksiazek WarBooka
40 minut zajebistej gierki,wrocilem do dziecinnych lat...:))
Również zastanawiam się nad zakupem egzemplarza, zapowiada się naprawdę dobrze. Póki co prowadzę ZSRR do zwycięstwa w partiach Zimnej Wojny, którą również gorąco polecam.