Kontynuując swoje wyczyny importerskie melduję, że będzie możliwość sprowadzenia mundurów wz.88 - prawdopodobnie letnich.
Czy ktoś ma zapotrzebowanie, a jeśli tak to:
- ile sztuk,
- jaki rozmiar?
Ceny jeszcze nie znam - podajcie swoje propozycje cenowe - tylko rozsądne.
PS. Kto mu te buty dał? Przecież to nie do tego munduru! ;)
edycja od kazika:
link do zdjęcia, bo to powyżej mi nie działa -> link
Ja byłbym chętny, jeśli nie na całość to chociaż spodnie, bo ponoć górę będe miał. Jeśli mnie pamięć nie myli to wbijam się w 54-4 , 52-4, czyli jakieś do 180 wzrostu i do 90 w pasie.
Coś czuję przez skórę, że uda nam się załatwić taniej niż u Billego - wstępnie sądzę, że wyjdą po jakieś 150 zeta. Kwestia ostatecznych kosztów będzie związana ze sposobem w jaki dotrą do kraju. Opcje są takie - pojedziemy po szpej sami (koszty paliwa itp), przyjdzie przesyłką (wtedy może dojść podatek i cło + opłata pocztowa), znajdzie się ktoś, kto nam to odbierze i przewiezie do Polski (takiemu komuś będzie trzeba coś odpalić).
Zibid - poczekaj, większość ludzi ma afgana, ale kilka jednostek bez niego dało by się znaleźć.
Ja osobiście poszukuję kapelusza do afgana po śmiesznie niskiej cenie rozmiar 58 - 60.
dopisuje sie jako chętny 2-3 sztuki, ale rozmiary beda dziwne - jeden bardzo malutki a drugi bardzo wielki oraz sredni, jak bedzie wiecej wiadomo podam wymiary:)
Jak cena będzie ok.150 to także chętnie zamówię afgana 52-4.
Autor cytatu: yakarov
I czarny mundur piechoty morskiej ;-P a co....
Jak by był czarnuch MP to następny tez się przyda :) rozmiar 52-4 , a jak cena będzie śmiesznie niska to nawet 2 komplety.
Zgłaszam także zapotrzebowanie na ttsko (orginal sowieckie- Ukraina odpada) także rozmiar 52-4
Najpierw jedziemy ze zwykłymi afganami - zainteresowani - proszę o podawanie mumeracji.
Jak nam dobrze pójdzie zamówienie na buty i afgany, przyjdzie czas na kolejne rzeczy (Will - dostałem maila, przekazałem do szukania).
Na chwilę obecną mogę jeszcze zaproponować flachę na wodę czyli prawdopodobnie manierki po jakieś 25 zeta.
Mam jeszcze prośbę o potwierdzenie jeśli ktoś wie prawidłowości dobrania rozmiaruo, tzn. chciałbym 52-4 i kwestia potwierdzenia czy zgadza się z wzrostem do 180, w pasie około 90. Generalnie mam chyba Florę w 52-4 i pasuje ale jestem poza miejscem gdzie mam ją złożoną i nie mam jak sprawdzić.