• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Witam
    Przyjmujemy zamówienia Tehcinkom

Kontakt: nakrej@gmail.com
  2. Bardzo fajny mają cennik od razu z kalkulatorem całości
    http://frontkit.spb.ru/img_user/price.xls
  3. # 3
    Makiet kamizelki 6B43 jest do ściągnięcia? Jeśli tak to za jaką cenę?
    •  
      Sowa
    • 2014-02-23
    # 4
    Dołączam do pytania o 6b43.
    •  
      Maza
    • 2014-02-24 *
    # 5
    Są makiety 6B43

A ile kosztowałby makiet 6b23?
  4. # 6
    Witam

Makiet kamizelki 6B43 Baza 799 zl + 18 zl poczta
    Makiet kamizelki 6B43 Bojowy 909 + 18
    •  
      Maza
    • 2014-02-24
    # 7
    a 6b23 makiet?
  5. # 8
    6b23 - 520 + 18
    •  
      Sowa
    • 2014-04-21
    # 9
    Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał ostatnio kontakt z Andriejem?
  6. # 10
    *W skrócie, nie możemy dowiedzieć się nic nt naszego zamówienia od tygodnia, natomiast jak widać Andriej logował się tu wczoraj.
  7. # 11
    Andriej loguje się regularnie, ale mi na maile też nie odpowiada. Zamówienie złożone ponad miesiąc temu, opłacone i niestety ani widu ani słychu.
    •  
      Sowa
    • 2014-04-22
    # 12
    No to coraz czarniej zaczynam to widzieć. Czy ktoś jeszcze tu z forum wpłacił pieniądze i nie otrzymał towaru?
  8. # 13
    A tutaj:
    Gadu-Gadu: 46047805
    był jakiś odzew?
  9. # 14
    Na GG kilka razy próbowałem, bez odzewu. Skype'a nie znałem. Zostawiłem wiadomość rano, zobaczymy czy coś pomoże.
    •  
      Sowa
    • 2014-04-22
    # 15
    Wrzuciłem mu też maila przez allegro (nick 1941brest). Zobaczymy co z tego wyjdzie.
  10. # 16
    chłopy, po co żeście płacili z góry, kuźwa !?
    myśmy brali 7x6Sz112 i masę pierdół i nigdy nic z góry.
    nie raz, fakt, trzeba było poczekać długo na towar, ale chłop zawsze się wywiązywał
    pewnie zabiegany jest
    •  
      Sowa
    • 2014-04-22
    # 17
    Od mojej grupy dostał zaliczkę nie całość. Co nie zmienia faktu, że te pięć stów piechotą nie chodzi. Mnie i chłopakom czekanie nie przeszkadza. Jakby napisał, że mu się przedłużyło albo ma problemy, to by nie było sprawy. Biorę na takie rzeczy poprawkę. Problem polega na tym, że zamówienie miało być gotowe tydzień temu i od tego czasu usiłuje uzyskać od niego jakąkolwiek odpowiedź. Na allegro był dziś rano, tutaj na forum dwa dni temu, a do mnie się nie odezwał pomimo tego, że usiłuje się z nim skontaktować od tygodnia.
    Zabieganie i problemy jestem w stanie zrozumieć, ale jeśli zagląda tutaj i w inne miejsca, a nie ma czasu odpisać człowiekowi od którego wziął kasę to chyba jest coś nie tak nieprawdaż?
  11. # 18
    Ja miałem z nim kontakt na mailu 9 kwietnia-tłumaczył że ma poślizg z uwagi na"działania Rosji na Ukrainie"jak to określił.Oczywiście kontakt po rosyjsku:-)
  12. # 19
    odpisuje po PL, RU i Ang, zależy jaki ma dzień.

Ostatni kontakt z nim miałem też w podobnych okolicach, ale mówił, że towar powinien dotrzeć na dniach. Od tegoc zasu cisza.
  13. # 20
    Dostałem odpowiedź:
    Добрый день
    я очень сожалею о такой большой задержки с поставкой продукции Техинком. Предприятие очень плохо работает с частными клиентами. Это будет последняя покупка на Техинкоме. Если проявите еще немного терпения то я сделаю вам поставку.
    Я помню о вас и очень переживаю о создавшейся ситуации.
    •  
      Sowa
    • 2014-04-24 *
    # 21
    No to przynajmniej o tyle dobrze, że coś odpisał. Pozostaje czekać. Szkoda, że nie raczył zrobić tego kapkę wcześniej i m.in. też do mnie. Z ciekawości pisałeś po rosyjsku?
  14. # 22
    Nie znam rosyjskiego, jestem po filologii angielskiej :)

Za to translate.google.com pomógł i z tego co bukwy potrafię rozróżnić to w miarę to sens miało.
  15. # 23
    Po powyższym wpisie kontaktowałem się z Andriejem-napisał że faktycznie realizuje ostatnie zamówienie z Technikomu,ponoć firma zawalona zamówieniami z Ministerstwa Obrony. Nie wiem czy dotyczy to kogoś z naszych, ale podał mi przykład że 3 zamówione makiety kamizelek które miały być "na już" będą...w listopadzie...
    •  
      Sowa
    • 2014-04-25
    # 24
    Niestety chyba dotyczy to mojego zamówienia, było tam m.in. 6b43 i 6b23. No nic zobaczymy co wyjdzie jak się w końcu do mnie odezwie.
  16. # 25
    Mały update.

Właśnie dostałem maila od Andrieja, że w poniedziałek nadaje przesyłkę dla mnie. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to najdalej w piątek będzie u mnie (ostatnio szła 3 dni do Wrocławia).

Będę informował na bieżąco.
    •  
      Sowa
    • 2014-05-02
    # 26
    U mnie to samo. Niestety bez 6b43 i 6b23 które ponoć będą w listopadzie ;)
  17. # 27
    Kolejny update:
    Szpej doszedł. Wszystko, bez braków, tak jak powinno być.

Szkoda, że zajęło to tak długo, ale ostatecznie skończyło się dobrze, więc to najważniejsze. Na Razwiedkę zdążyłem :D
    •  
      Sowa
    • 2014-05-08
    # 28
    Ja też odebrałem pierwszą część wczoraj. Czekam jeszcze na 112tki, bo niestety na kamizelki nie ma co w najbliższym czasie liczyć.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0