chłopy, po co żeście płacili z góry, kuźwa !?
myśmy brali 7x6Sz112 i masę pierdół i nigdy nic z góry.
nie raz, fakt, trzeba było poczekać długo na towar, ale chłop zawsze się wywiązywał
pewnie zabiegany jest
Od mojej grupy dostał zaliczkę nie całość. Co nie zmienia faktu, że te pięć stów piechotą nie chodzi. Mnie i chłopakom czekanie nie przeszkadza. Jakby napisał, że mu się przedłużyło albo ma problemy, to by nie było sprawy. Biorę na takie rzeczy poprawkę. Problem polega na tym, że zamówienie miało być gotowe tydzień temu i od tego czasu usiłuje uzyskać od niego jakąkolwiek odpowiedź. Na allegro był dziś rano, tutaj na forum dwa dni temu, a do mnie się nie odezwał pomimo tego, że usiłuje się z nim skontaktować od tygodnia.
Zabieganie i problemy jestem w stanie zrozumieć, ale jeśli zagląda tutaj i w inne miejsca, a nie ma czasu odpisać człowiekowi od którego wziął kasę to chyba jest coś nie tak nieprawdaż?
Ja miałem z nim kontakt na mailu 9 kwietnia-tłumaczył że ma poślizg z uwagi na"działania Rosji na Ukrainie"jak to określił.Oczywiście kontakt po rosyjsku:-)
Dostałem odpowiedź:
Добрый день
я очень сожалею о такой большой задержки с поставкой продукции Техинком. Предприятие очень плохо работает с частными клиентами. Это будет последняя покупка на Техинкоме. Если проявите еще немного терпения то я сделаю вам поставку.
Я помню о вас и очень переживаю о создавшейся ситуации.
No to przynajmniej o tyle dobrze, że coś odpisał. Pozostaje czekać. Szkoda, że nie raczył zrobić tego kapkę wcześniej i m.in. też do mnie. Z ciekawości pisałeś po rosyjsku?
Po powyższym wpisie kontaktowałem się z Andriejem-napisał że faktycznie realizuje ostatnie zamówienie z Technikomu,ponoć firma zawalona zamówieniami z Ministerstwa Obrony. Nie wiem czy dotyczy to kogoś z naszych, ale podał mi przykład że 3 zamówione makiety kamizelek które miały być "na już" będą...w listopadzie...
Właśnie dostałem maila od Andrieja, że w poniedziałek nadaje przesyłkę dla mnie. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to najdalej w piątek będzie u mnie (ostatnio szła 3 dni do Wrocławia).