Autor cytatu: interlude22Tak analizuję te foty od dłuższego czasu i dochodzę do wniosku, że większość z nich to specnazy MWD.
Morpiechy raczej nie maja takiego szybkiego reagowania.
Ubrali ich tylko tradycyjnie, by nie wzbudzali sensacji.
Dużo wśród nich starszych kontratników- widać to po tych 3, którzy strzelają ostrzegawczo pod bazą lotniczą.
Autor cytatu: Soltys[quote]Autor cytatu: interlude22Tak analizuję te foty od dłuższego czasu i dochodzę do wniosku, że większość z nich to specnazy MWD.
Morpiechy raczej nie maja takiego szybkiego reagowania.
Ubrali ich tylko tradycyjnie, by nie wzbudzali sensacji.
Dużo wśród nich starszych kontratników- widać to po tych 3, którzy strzelają ostrzegawczo pod bazą lotniczą.
Autor cytatu: ЧебурашкаPisząc, że ten sprzęt jest ciężo dostać podważasz słowa Putina wpisując się w antyrosyjska propagandę ;-)
Oczywistym jest, że łatwo go dostać w każdym sklepie z militariami czy ebayu - nawet ja mam szyny zenita :-)
Autor cytatu: MolotokJuż rozumiem ;) idę w takim razie do TESCO po Ałtyna a ja głupi szukałem go po całym świecie i to jeszcze repliki a tu pod nosem można takie bajery kupić .
Autor cytatu: MolotokNo da się zdobyć ich wyposażenie ,pojedyncza osoba jak bardzo chce to z pewnością kupi jak się człowiek zaweźmie to i małpę można kupić :) .Jednak jest to już sprzęt wojskowy lepszej jakości i jego dostępność nie jest aż tak dobra żeby uzbroić całą pseudo armię .Gdyby chodzili jeszcze w blaszakach i posowieckim wyposażeniu to można byłoby się jeszcze zastanawiać a tak sprawa jest jasna no ale jak widać nie dla każdego .To coś leciało chyba na Polsat News .
Autor cytatu: Tagan[quote]Autor cytatu: MolotokNo da się zdobyć ich wyposażenie ,pojedyncza osoba jak bardzo chce to z pewnością kupi jak się człowiek zaweźmie to i małpę można kupić :) .Jednak jest to już sprzęt wojskowy lepszej jakości i jego dostępność nie jest aż tak dobra żeby uzbroić całą pseudo armię .Gdyby chodzili jeszcze w blaszakach i posowieckim wyposażeniu to można byłoby się jeszcze zastanawiać a tak sprawa jest jasna no ale jak widać nie dla każdego .To coś leciało chyba na Polsat News .