Jesli ICM poda ladna prognoze na sobote to w piatek po poludniu zdecyduje. w 4 osoby uazem sie wybrac mozna. grzes by sie pwen zabral ;)
Marys - jak stoisz z transportem? Jedziesz z Krzychem?
Yakarov - miejsce sie znajdzie w furze.
Willard - podobno jest szansa na uaza od Grupy Śląsk. Jak nie to pewnie pojedziemy normalnym automobilem ;) Pakuj do siebie jeszcze Kazika / Hela jeśli są chętni.
Witam wszystkich. Wiem że informacje odnośnie pikniku są nie do końca sprecyzowane, ale musicie nam wybaczyc, jest nas tylko DWOJE, a spraw organizacyjnych na cały batalion;)a więc:zbiórka wszystkich ciężkich pojazdów 8-9godz na parkingu "Castoramy" z góry jest fajny widok, sprzęt powinno widac z większego odcinka ul.Al.Zjednoczonej Europy. Grupy przygotowujące dioramy, wystawki spotykaja się8-9godz(nawet o 7godz) na placu rynku O godz12 spod "Castoramy" paradą ruszamy na Żorski Rynek, jest to impreza statyczna! Proszę o nie straszenie wystrzałami urzędników;)(pak, mg, mp, itp hehe).Staramy się zorganiaowac dla was ciepły posiłek, kawa, herbata. Co do grup- zapowiedziało sie 14 grupRH-100osób!10-12pojazdów jakich? to 29. Będzie też "bazarek". Mam nadzieję że pogoda dopisze i wszystko wypali.
Mam mieszane uczucia, gdyż ustalenie wcześnie jasnego harmonogramu, ułatwiłoby tylko pracę organizatorom, a tak będą skazani na latanie i informowanie wszystkich na miejscu, no ale to już ich problem - na przyszłość może to ich czegoś nauczy (o ile się nie zniechęcą ;)
Jakby udało im się rozkręcić dużą imprezę w Żorach, byłoby to niewątpliwie dużą promocją miasta, czego im szczerzę życzę (bo mam blisko).
Impreza okazuje sie byc mila, a organizatora powinni kojarzyc ci co byli ze mna w bielsku, jechal i stal kolo nas taki muscel z Zerskiej Grupy Operacyjnej - oto i on.
Dzis do mnie dzwonil i zaprasza nas na 8 na rynek w sobote. Maja byc diorami GRH i takie tam plus wystawa pojazdow. TGa kwiec uaz bedzie eksponatem a my sie polansimy...
to kto ze mna jedzie z kato?