to ja tak...co do stopnia to jestem za tym żeby nie być szeregowcem...więc może jakiś jefrajter
co do wyposażenia.
mundur "afgan"
tielniaszka
beret
czapka / panama jak znajdę...
manierka mała i duża
opatrunki itp.
RD-54 i mieszok - na ubranie i leżenie w kącie ;)
czikom
pas + "złota" klamra
RPK-74 + magazynki...(jak znajdę jeszcze jeden długi bakelit to już będę super szczęśliwy)
RPG-22
ciemne okulary zakupione w 1986 roku w Odessie ;)
ciepły koc
rękawiczki
buty "desanty" nie ma na zdjęciu bo są w stanie nie "na salony"
granaty sztuk 6
flary sztuk 6
bagnet 6H4
Super sprzęt, jedyny km który mi się podoba. Replika airsoftowa czy atrapa? Ostatnio widziałem, jak na allegro kupiłeś instrukcję do km PK i zestaw do czyszczenia, teraz wiem po co :D
Dziemki ;-)
Atrapa bo robione pod GRH. Na razie wykosztowałem się. I plan jest taki, że kiedyś zrobię pewnie GB. Ale na ersofty to mi wystarcza AKM. To by musiało mieć milion efpesów, żeby było warto z tym biegać.
Coś tam do PK kupiłem. Ale instrukcje mi ktoś zwinął :-(
Wiesz, zawsze można tam wrąbać GB od chińskiego M249 (czasem są na allegro albo wmasg). Tak zrobił Indianin, pogadaj z nim :D 450fps to dla km optimum (wg mnie :D) W środku pusto czy jest jakoś wypełniony i ile waży? :D
450 fps a w AKMie mam 420. Jak to ma być broń wsparcia pola airsoftowego to musi ładować daleko by to miało sens. A zdarza się, że byle siura ma 500 i więcej w eMce. W środku pusty, choć coś tam mogę włożyć. Waży za dużo.
I był robiony tylko i wyłącznie pod kątem GRH. Jakieś ajersoftowe modyfikacje to tylko i wyłącznie z nudów mogę robić.
Przerabiaj - do reko to sobie kupisz dekowca. Firma PA-KO ma na zdjeciach PKM i opis, że "wkrótce w sprzedaży" - a oni chyba mieli kiedyś już dekowce, bo nie wydaje mi się , zeby chcieli handlować sprawną używaną bronią.
Nie tę samą, tylko strzelacza sprzeda z palcem w nosie i kupi sobie piękne deko. Dostaje certyfikat z CLK i rejestruje. PA-KO ma miec nawet SWD zdekowane, makarowy i wszystkie inne dostępne w polsce cuda.