Autor cytatu: KaszubJakiego Specnazu :)? Twoje określenie "rekonstrukcja do asg" pozwala mi myśleć w sposób "chce za 300 zł wyglądać jak z Call of Duty", co nie będzie miało żadnego związku z reko
Autor cytatu: verterainNiech będzie stylizacja jak to nazwał kolega bo na majtki i skarpetki jeszcze nie czas...
Czy mógłby ktoś mi podrzucić jakieś zdjęcia Specnazu GRU i jakieś info odnośnie nowszego wyposażenia czy dalej mnie będziecie negować że wiem mniej od was?
Autor cytatu: verterainAha czyli mogę być praktycznie każdym
Autor cytatu: MazaArafat, weź w cholerę te linki z tvn24 bo mi uszy krwawią a mózg przez nos wypływa.
Zdjęć GRU tyle co zdjęć CIA SAD ;)
Co do wyposażenia GRU, jest jedno oficjalne, dość niedawno publikowane. Wiem, że kamizelka jest technikomu (nie mam weny, żeby szukać), karabinek to zwykły AK-74M z łożem TDI i EOTechem (podobne jak nosi SSO), umundurowanie zimowe w cyferce.
Żadne. Specnaz wojskowy w boju nie nosi naszywek. MWD, FSB i inne "Osnazy" często lub prawie zawsze noszą. Nawet w MWD na maskhałatach naszywają... O zgrozo!Autor cytatu: verterainA przypuszczająco kupię mundur cyfrową florę to jakie naszywki tam podchodzą?
Autor cytatu: Towarzysz Piotr[quote]Autor cytatu: verterain
Nawet w MWD na maskhałatach naszywają... O zgrozo!
MWD, FSB i inne "Osnazy" często lub prawie zawsze noszą. Nawet w MWD na maskhałatach naszywają... O zgrozo!
Przyznaję się do błędu. Nie wszystkie i nie zawsze spec służby noszą naszywki w polu... Zwracam honor!Autor cytatu: Towarzysz PiotrMWD, FSB i inne "Osnazy" często lub prawie zawsze noszą. Nawet w MWD na maskhałatach naszywają...