Witam !
Czy ma ktoś w posiadaniu ową kamizelkę ? Interesują mnie kilka wymiarów oraz pieczątki jeśli takowe się znajdują i w których miejscach.
Zaznaczone kółkiem miejsce - w jaki sposób są przeszyte rzepy. Były bym wdzięczny za zdjęcie z zbliżeniem.
Kilka najważniejszych wymiarów i ogromna prośba o foto kołnierza i wymiary bo nigdzie nie mogę znaleźć rozłożonego. Mile widziane również foty detali. Z góry dzięki
Edycja 2:
zapomniałem zaznaczyć wysokości "kangurka" zakrywającego zapięcie w pasie. Proszę też o ten wymiar.
Sorki nie zauważyłem edycji postu.
Wrzuciłem jeszcze 2 zdjęcia i wymiary od siebie, ponieważ nie miałeś na żadnym zaznaczonego pasa wewnętrznego :)
Zaznaczam, że są to wymiary dokładnie mojej kamizelki, która jest używana, rozmiar 3, produkcja ZAO Zjuratkul
Wymiar nazwany x jest na innym zdjeciu opisany również zrobionym przeze mnie, ponieważ w swojej kamizelce mam inny układ rzepów.
Czy istnieje jeszcze możliwość wrzucenia zdjęcia tylnej części kołnierza (tego podzielonego na pół) i tego jak jest on przyszyty tylko plecy, czy plecy i ramiona.