@mrtank Uprasza się o zaprzestanie spamu. Masz konto od 2 dni i posiadasz już jedno ostrzeżenie na koncie. Jeśli nie chcesz stracić możliwości swobodnego wypowiadania się to wyhamuj proszę ;)
Po co właściwie zrobiłeś to śmieszne konto ?, myślałem że na temacie o mundurach skończysz a ty jak widzę dopiero zaczynasz się rozwijać .To jest dość specyficzna strona więc z takimi tematami to na naszą klasę albo forum ASG dla 11 latków ŁorriorWarriorTimRekonKobra .
Mrtank fajnie ,że masz hobby i w ogóle ,ale może pozostań w świecie twórczości EA Games. Zanim coś opublikujesz przeczytaj raz jeszcze. Wydaje mi się ,że jesteś niesamowitym wręcz trollem skoro zakładasz tego typu tematy jak ten powyżej.
To jest reklama a nie troll! Teraz to ty mnie prowokujesz. Nie chcę kolejnej kłótni bo wiem jak się to kończy. Proszę o zamknięcie tematu bo nie da się w nim rozmawiac. Lepiej zajmę się opowiadaniem. Nie lubię banów.
To skończ wypisywać te durne tematy!
Wstawiasz jakieś kretyńskie pytanie albo idiotyzmy jak w tym temacie. Pośmieje się (z ciebie) kilka osób, a potem prosisz o zamknięcie.
Zaniżasz poziom tego forum, przyzwyczaiłem się do łaków na wumagu, ale tutaj? Już żadnych świętości nie szanują.
Twoje konto ma dopiero dwa dni, a już masz ostrzeżenie i założyłeś 5 głupich tematów.