• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Witajcie,

Zwracam się z następującą prośbą: czy moglibyście wycenić maskałat KZS stan magazynowy w rozmiarze 3(komplet spodnie + bluza)? Datowany na 1986 rok.

Pytam bo ładnych parę lat temu zakupiłem maskałat miałem zamiar używać ale jakoś ostatecznie nie było mi po drodze. Szkoda żeby taki szpej kurzył się w szafie skoro jakiś rusofil może go szukać ;)
    Na stronach znajdywałem jedynie mniejsze rozmiary stąd pytanie.

Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
    •  
      Igur
    • 2014-06-17
    # 2
    100-160 pln jak dla mnie.
  2. # 3
    Podobnie jak kolega Igur 160 pln
  3. # 4
    Witam, piszę tutaj aby nie zaśmiecać forum kolejnym tematem.

Ile może być warta szczerbinka do AK74? Wyskalowana do 10tki, białe oznaczenia.
    Kolor szczerbinki - srebrny.
    Pozdrawiam i dziękuję.
    •  
      Igur
    • 2014-08-02
    # 5
    ostra czy replika?
  4. # 6
    Sam listek szczerbinki czy razem z podstawą?
  5. # 7
    Oryginał.
    Sama szczerbinka bez podstawy, oczywiście kompletna (z suwakiem).

Proszę o pomoc.
  6. # 8
    Jak dla mnie 100-130 plnów
    •  
      Maza
    • 2014-08-04
    # 9
    Bez przesady :)

70zł max.

Sam mam taki fant, praktycznie nie do odróżnienia od niektórych replikowych.
  7. # 10
    Które replikowe są nie do odróżnienia z oryginałem?
  8. # 11
    Siema!
    Po pierwsze to witam, bo to mój pierwszy post :)
    Po drugie, również nie chciałem zakładać nowego tematu a mam pytanko.
    Na ruskich fantach się nie znam zupełnie, nie moja bajka. Jednakże w ręce wpadły mi takie oto portasy:
    http://abload.de/image.php?img=125xbk9a.jpg

http://abload.de/image.php?img=126qhj7j.jpg

I teraz pytanie - cóż to za spodnie i ile mogą być warte? (nówki sztuki)
    Pozdro!
    •  
      Maza
    • 2014-08-04
    # 12
    Szczerbinka SHSa jest bardzo podobna do ostrej, tylko trzeba ją lekko kwasem potraktować.
  9. # 13
    Z tego co się orientuję to szczerbinki VFC są praktycznie identyczne (kolor i kształt). Niestety ja jedną swoją zgubiłem :(

@Moris - wygląda na spodnie M88 w kamuflażu Butan (zwany też czasami TTsKO). Niestety nie wiem, czy jest to egzemplarz ukraiński, czy rosyjski / radziecki. Te drugie naturalnie zazwyczaj są więcej warte.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0