Witam,
4 lutego jade do Moskwy i bede robił wielka pakę w SSO do siebie do uk...
Jezeli ktoś czegoś potrzebuje pisać na mail:
Wolfman4101@gmail.com
Odrazu podlinkowujac + z rozmiarem,kolorem etc...
Ceny według oficjalnej strony sso+50zl za każdy item
Jezeli uzbiera sie większa liczba osob chetnych wszystkie zamowienia wysle do 1-osoby resztę miedzy sobą dogadacie jak i podział kosztów wysyłki z Uk do PL (20£)
Płatność tylko przez paypal max do poniedziałku 2 lutego!
Na stronce SSO 3300 rub.
Płatności przeliczamy przez PP bo innej opcji nie ma z tego co rozumiem.
Po dzisiejszych PP kursach:
-partizan - 3300 rub. - 204,79zł
-50zł
-wysyłka z UK (wg stronki Royal Post) 19£ za 2kg, czyli akurat mundur - 111,43zł
Suma to 366,22 i trzeba doliczyć za transfer PP 4% (przecież nie bedziesz dokładał z własnej kieszeni):
366,22*1,04= 380,87zł
No i jesteś pewny tych stronkowych cen? Słyszałem, że "znajomy znajomego był w sklepie militarnym w moskwie i nie było aż tak tanio jak na stronce sso"
No i dalej nie rozumiem, czemu całkowity koszt bajzlu z uk do pl małby wynieść 20£, jak wg ich kalkulatora to 19 wychodzi za paczkę do 2kg, a za 8kg już 64,26£.
No ale ok, inicjatywa dobra, zawszę parę złotych do przodu.
wszystko sie rozbije o podwojny transfer z paypala - rubel-funt-zloty bez sensu. lepiej jakby brak rubla od ludzi na paypala i rublem placail wtedy jest tylko 1 wymiana. na profarmy zyskalismy 11% gdy odmowilem paypala w euro i wzialem w rublach.
Witam,
Umowmy sie ze jezeli min5 osób złoży zamowienie wszystko wysyłam do 1-osoby w/w kurierem na mój koszt(z uk do PL) wiec płacicie jedynie za wysyłke na terenie PL ...
Ostateczny termin składania zamówień to piątek 30sty po czym opublikuje listę ewentualnych chetnych którzy złożyli zamowienia (w aktualnym poście)...
To ja odkopię temat zamiast tworzyć nowy. Czy ktoś z użytkowników może wybiera się w najbliższym czasie do Rosji, ewentualnie coś stamtąd zamawia? Jeśli tak to chętnie prosiłbym o sprowadzenie Sumraka w rozmiarze najlepiej 48-6 ewentualnie do 52-6 oraz smiersza AK w zwykłej oliwce. Niestety, ale mimo ogłoszenia się w komisie, jakoś nikt nie ma na zbyciu żadnej z powyższych rzeczy.