• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 1
    Witam
    Czy SSO ma w ofercie kabury panele kamizelki itd w ss lieto? Gdzie to mozna kupic? i czy jest dostepny material w kamuflazu niewazne czy cordura czy rip stop?
  2. # 2
    Nie ma
  3. # 3
    jak to nie ma, VSO na pewno obieca :):):)
  4. # 4
    Spectre jest dosyć podobny kolorystycznie do SS-Lato, a SSO robi w nim oporządzenie.
  5. # 5
    Moge wam zrobic foty oporzadzenia w spektrze na ludziku w ss-lato...
  6. # 6
    Fajnie by było, masz na myśli, że spectre nie pasuje do lieta czy co?
  7. # 7
    Pasuje.
  8. # 8
    Nie będę sie srał, kupie spectra zamiast lieto i tyle, chyba nie bedzie duzo gorszy od liscia debu
  9. # 9
    A gdzie można kupić oporządzenie w spectre?
  10. # 10
    W Rosji.
    Z własnego doświadczenia polecam Grey-Shop, trochę się naczekałem ale jest git i ceny w miarę ludzkie.
    http://grey-shop.ru/index.php?route=product/product&path=59_70&product_id=254
  11. # 11
    Trochę dzwne, że ten podlinkowany jest w Spectrze, ale w Spectrze SKWO. Na Polskie lasy nie będzie to chyba najlepszy wybór.
  12. # 12
    Spectre w ogole wydaje sie slaby jak do naszego lasu, chociaz nie wiem nie widzialem na zywo.
  13. # 13
    Autor cytatu: endek97chociaz nie wiem nie widzialem na zywo

No właśnie :)
  14. # 14
    Autor cytatu: endek97Spectre w ogole wydaje sie slaby jak do naszego lasu, chociaz nie wiem nie widzialem na zywo.

to malo widziales. obok cadpat.
    skwo tylko na skalki jurajskie albo w tatry, ale zwykly jest zajebiaszczy na sezon zielony.
    http://i.imgur.com/OASLiqT.jpg

Załączniki:

• 2014.11.tg.jpg
  15. # 15
    Autor cytatu: fumfel hubertW Rosji.
    Z własnego doświadczenia polecam Grey-Shop, trochę się naczekałem ale jest git i ceny w miarę ludzkie.
    http://grey-shop.ru/index.php?route=product/product&path=59_70&product_id=254

Jakbym chciał kupować z tamtąd, to z celnikami mogą być problemy?
  16. # 16
    Nie powinno byc problemu, aczkolwiek kupujesz na własne ryzyko...
  17. # 17
    Moze kazik popelnisz artykul "co z czym"? np. ze palma + spectre to faux pas a spectre + Mk2 to lans, a flectar-d+musztarda to cool :)
  18. # 18
    Autor cytatu: willardMoze kazik popelnisz artykul "co z czym"? np. ze palma + spectre to faux pas a spectre + Mk2 to lans, a flectar-d+musztarda to cool :)

spectre + "kolano" w coyote faux pas ;)
  19. # 19
    I do tego może jeszcze tabela, które kamuflaże w jakie miesiące wypada nosić ;)
  20. # 20
    Autor cytatu: kazikI do tego może jeszcze tabela, które kamuflaże w jakie miesiące wypada nosić ;)

I bonus "1000 powodów hejtu na multicam" :D
  21. # 21
    i "kreacja dla odwaznych" multi+parti . nie moglem sie powstrzymac :)

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0