Krótka piłka - co Ci wygodniej i na co Ci leży stylizacja.
Mam obydwa ale subiektywnie, jako pierwszą kamzę brałbym teraz 112. Podstawa dziś wszelkiej maści regularsów w FR, modułowość. Nic nie stoi na przeszkodzie ustawić sobie ładownice a'la pasoszelki. Jakość wykonania, może nie jest najwyższych lotów, ale starczy. A pełny zestaw z plecakiem idzie ściągnąć za <600zł.
I teraz anegdotka, parę dni temu widziałem szmiersza SSO, który ledwo dotarł jako nówka z Rosji, już pomijając ten śmieszny nowomarkowy haft na klapie naddupnika, kolor nie był tą samą oliwką w jakiej klepali przez ostatnie parę lat, był wyraźnie bardziej szary. Może taka partia, ale nie prezentowało się to dobrze, niestety nie mam foty.
Tak jakby się wkopałeś, jak kupować to tylko i wyłącznie pełne zestawy, już kiedyś o tym pisałem, oddzielnie wychodzi sporo drożej. Poza frontowcem, nie widziałem żeby ktoś się w takie akcje bawił, może jakbyś znalazł jakiegoś pośrednika co ściągałby Ci z Techinkomu, ale nie ma to moim zdaniem sensu.
Uuu szkoda ze dopiero teraz mi powiedziels ale nic jestem cierpliwy powoli złoże zestaw a masz @Hubert znajomości żeby ściągnąć takie ladownice itp. :-D
Kurde ale już mam kamizelkę to trzeba ja skompletować
Wysyłka, ew. kup i czekaj na wycenę, nie zobowiązuje Cię to do faktycznego zakupu.
Łap tutaj jeszcze dobre oferty: http://www.red-alliance.net/forum/index.php?topic=31783.0
używka bez plecaka 110$
używka bez plecaka i nadupnika 75$
jak piszesz po ang to z tymi się dogadasz