No to ja napiszę małą laurkę dla tych, którzy udzielali się na zlocie:
- Hel - powinieneś zostać sprzedawcą - dobre parę godzin, stałeś przy naszym display'u i cierpliwie podawałeś co kto chciał i pilnowałeś by nie zniknęło, dostaniesz dużego buziaka przy najbliższej okazji,
- Yakarov - twoje RPGi rządzą,
- Szczepi i Zenek wyśmienicie nam naganiali klientów,
Sam display mógłby być lepszy, ale nie było za bardzo z czego go zrobić (żadnych worków z piaskiem, czy innych "zasłon" ...) Trzeba kupić ten namiot i baner ;)
Wielki plus dla:
- UAZa Willa (naganiał nam wielu klientów do zdjęć)
- Etatowych Mudżahedinów (pomijając straszenie dzieci, wszyscy chcieli mieć fotkę z "Bin Ladenem :) )
- Sprzętu Yakarova - pełen szacunek, jak zwykle wszyscy chcieli pomacać "tę bazookę" i "kałacha z dwójnogiem" :)
Znów się zwami widziałem, pogoda dopisała, zinteresowanie duże, nazbieraliśmy sporo kasy, ja sobie zjarcałem plecy- jednym słowem, było fajnie :)
No Hel masz duzego plusa za prace z publicznosca. Palatke dodatkowa chyba mam - bo sa 2 a jedna na bank Kazika...
UAZ raczej juz po raz ostatni. Ale go dzieciarnia wyruchala...
No tak namiot trzeba kupić. Co do tła to nie zawsze to wyjdzie...
Wielkie podziękowania dla Hela za zaangażowanie w "marketing" - tutaj musimy to dograć żeby się zamieniać...jedna osoba czasem nie wystarcza.
O dziwo poza małymi rozruchaniami rury są całe...(chociaż nie wiem kto się nimi więcej bawił publiczność czy...M? )
To tak na szybkiego bo mi uszy zjarało i płoną....
U mnie jest:
- na plus 2 palatki (hel i kazik)
- 1 saperka bez pokrowca (??)
- 2 puszki po warce
- miseczka po kapusniaku
- slad po pecie
- wyruchana dzwignia kierunkowskazu
- wyruchana lufa na boyi od mocowania GP25
A właśnie - wszyscy już wzdychają za UAZem, a szkoda, że był często traktowany jako śmietnik :| (nie żebym był kompletnie bez winy, ale po sobie raczej sprzątam).
uprasza sie o odbior pozostawionych w uazie rzeczy (saperka, palatka) w ciagu 5 dni roboczych od daty niniejszego ogloszenia. po tym terminie sprzet przechodzi na wlasnosc GRH i zostanei zlicytowny ;)
nie dotyczy admina ;)