No dobra... mahnifier doszedł ten co dawałem wyżej.
I... Dupa przez duże D za cholere nie widać znaku celowniczego jest rozmazany w każdym położeniu boostera...
Ma ktoś jakieś pomysły ?
postawiłem go za kobrą ... i wszystko jest OK.
Moim zdaniem odległość między soczewkami jest za mała i dlatego tak się dzieje.
Rusaka nie założę bo by wyglądał .... o tak ;)
Ale może macie inne zdanie, może według was coś innego było bardziej koszernego:D....i nie mówię o EOtechu....bo na niego mnie nie stać, a za PK-A oddał bym nerkę....tylko wątpię żeby byli nią zainteresowani:)...bo 7 setek niestety nie mam na zbyciu, aby chłopakom z nokto za niego zabulić :/
Panowie czy PK-A jest centralnie umiejscowiony czy przesunięty w lewo jak POSP, i czy będzie pasował ro repliki AK74 CYMY z góry dziękuje za odpowiedz.
Aimpoint może od biedy udawać PK-01 VA, ale bez skośnego montażu (czyli opcja nr 1). A musisz mieć koli? Do asg nie jest to niezbędne, a celowanie po przyrządach mechanicznych ma swój urok ;)
jest świetna,cztery rodzaje plamki,kilkanascie pozycji jaskrawosci ,a co najistotniejsze,posiada i "szyje" do bocznego i szyne do montazu na dekiel
pozatym ma fajny futerał w kamo z mozliwoscia dopiecia do paska,w razie gdyby komus znudzilo sie w trakcie przez nia celowac i chciał przejść "na oko"
Aimpoint może od biedy udawać PK-01 VA, ale bez skośnego montażu (czyli opcja nr 1). A musisz mieć koli? Do asg nie jest to niezbędne, a celowanie po przyrządach mechanicznych ma swój urok ;)
Autor cytatu: rokatanskiAimpoint może od biedy udawać PK-01 VA, ale bez skośnego montażu (czyli opcja nr 1). A musisz mieć koli? Do asg nie jest to niezbędne, a celowanie po przyrządach mechanicznych ma swój urok ;)
udawać to baba może orgazm,a nie Aimpoint PK...
to tak jakbyś,ubrał kombinezon mechanika samochodowego i powiedział ,że "od biedy" udaje ATekowski,
Do asg nie jest to niezbędne
z takim podejsciem Rafał to można wszystko sprowadzić do pytania: PO CO?
i odpowiedzi: ZBYTEK.only lans...
AIMPOINT to Aimpoint,a PK to Pk...
aczkolwiek są foty,gdzie na kałachach maja nawet EoTechy :))tylko one niczego tam "nie udają":))
tak,mam i napisalem to w poscie powyzej twojego...
juz ci kiedys na innym forum napisalem,bys czytał ze zrozumieniem,lub CZYTAŁ DWA RAZY ...
widze ,ze masz obsesje na punkcie ile i kto postow napisal...
tutaj chyba licznika nie ma?
ZAJCEW poprosil o opinie,wiec swoja napisalem,odnoszac sie do twojej...
Mam pytanie bo na tej stronie z lunetami do swd i ak niewiem która wybrac by pasowała do Cymy 048 jakos tak replika ak 74 boczny montaż to replika jaskółczego ogonu ale nie wiem ile mm wiec nie moge porównać z innymi celownikami.Proszę o pomoc w tej sprawie