Mam dwa pytania:
1. Jakiego byście polecili dobrego elektrycznego AK-74M? Cena nie jest ważna, chodzi o dobre odwzorowanie i łatwe przerabianie na ostre części.
2. Czy gdzieś można dostać części do AS Wała od ostrej wersji? Chodzi mi przede wszystkim o okładziny oraz skorupy magazynków.
To prawda, patrzyłem także na dostępność. O LCT i VFC nie chcę się wypowiadać, nie miałem, E&La, FC (czyli E&La) boyia i cymę miałem/mam, także mogę się wypowiadać
Patrząc na dostępność to VFC nie powinno być na liście (mimo, że jest najlepszy).
Edycja: Części od Wała pojawiały się na red-alliance.
Łoże i chwyt pistoletowy za chyba $100-150 i magazynki podobnie. Przy czym nie jestem pewien tych cen, bo było to dawno temu (jakieś dwa lata temu).
Ze zdjęć jednak było wyraźnie widać, że zarówno łoże jak i chwyt pistoletowy są za wąskie i nie ma szans na ich zaadoptowanie do repliki.
No dobra, jednego detalu nie odwzorowali, ale takie rzeczy akurat można na luzie wymienić. Z przyzwyczajenia się czepiam. Widać, że palnego mieli, nawet zwalniacz magazynka jest jak w oryginale i co najważniejsze W KOŃCU bulbulatory, poprawny kształt podstawy muchy, tłumika i szczerbiny.