Technicznie rzecz biorąc, Forest ma rację, dało by się do kolby wcisnąć batkę... ale nie większą niż te małe 'plaskacze' z mp5 ... które są też 8.4V 1100mAh, a babrania z kablami, wkładaniem batki było by w cholerę.
Ja wolę mieć 8.4V 1100mAh w stiku, szczególnie że zapasowy stik, o takiem mocy mieści się idealnie do flary :).
Da się coś takiego zrobić bez problemu...
W swoim AK-74M, mam kolbę od oryginała i po małym szlifowaniu wewnątrz kolby można zmieścić bez probelmu np Li-Po 11,1V 2200mAh wymiary ok 11X2X3cm. Więc wszystko da się zrobić. Ja osobiści posatwiłem na ładownicę na kolbię, bo chcę aby kolba przenosiła przybornik...
Ale wtedy chyba kabelki wystają przy złożonej kolbie? Ja się tam nie cackałem przy swoim 74M Dboysa i było git :D Pewnie zrobią znowu przykręcaną na śrubkę do lufy muszkę i pójdą na łatwiznę. Tak, wiem że nie widziałem ale to są tylko moje przypuszczenia :P
Autor cytatu: MleczkoAle wtedy chyba kabelki wystają przy złożonej kolbie? Ja się tam nie cackałem przy swoim 74M Dboysa i było git :D Pewnie zrobią znowu przykręcaną na śrubkę do lufy muszkę i pójdą na łatwiznę. Tak, wiem że nie widziałem ale to są tylko moje przypuszczenia :P
Też bym się nie cackał jakbym miał Dboyi'a ale mam AKS-74N z VFC, z okładzinami i kolbą od wersji M, więc się cackałem :)
Tak jak we wszystkich cymach i TM będą śrubki, niestety...