Mmmm.. nie widziałem tego tematu ;)
Ja napiszę krótko.
Drużyna, która dopiero zaczyna wchodzić w ruskie klimaty ;) Nazwa może nie kojarzyć się za bardzo z tymi klimatami, ale istniejemy już ponad 1,5 roku więc nie chcemy zmieniać nazwy ;)
Sekcja Borowiec http://borowiec.blanty.net/
no to może i ja dodam swoją :D kilka osób zaczyna w sumie dopiero przygodę z KAMRATAMI :D ale zawsze coś i zawsze nas więcej, może akurat nie cała bo jest kilka osób co jeszcze US ARMY, WP itp ale jest już kilka osób co interesuje się tematem :D
www.stwsfora.cba.pl przypominam że to dopiero początek przygody z FR :D
I ja pozwolę sobie dołączyć do hymnów pochwalnych :)
Miałbym wszakże jedną uwagę, której-mam nadzieję-nie uznacie, Koledzy, za krytykanctwo, albowiem nie jest to jej celem.
Chodzi mianowicie o tekst rosyjski w którym są błędy gramatyczne. Przypuszczam, że korzystaliście z tłumacza Google. Jeżeli tak, to pozwolę sobie na parafrazę klasyka: "Towariszczi desantniki! I Sabo! Nie idźcie tą drogą!" :) Tłumacz Google to wyjątkowo załgane bydle. Przeto pozwalam sobie podesłać Wam poprawne tłumaczenie. Może się przyda:
Группа 1 Рота Жешув была основана в 2007 году. Её основной целью является реконструкция воздушно-десантныx подразделений Российcкой Федерации с периодa 1992-1999. Группа участвует в многиx митингax-тaк групп исторической реконструкции, как и ASG.
Warto także poprawić zakładkę "Członkowie". Obecnie macie "членов", co znaczy "członków". Natomiast "członkowie" po rosyjsku to "члены".
Moje sugestie:
- rozróżnić co jest klikalne a co jeszcze nie, bo się kilka razy złapałem na bezsensownym klikaniu (pojawiająca się łapka to za mało - musi być widoczne od razu gdzie kursorem jechać),
- zainwestować w serwer - u mnie chodzi to straszliwie a na wolne łącze nie narzekam,
Część błędów poprawiona i zaczęliśmy uaktualniać dział ,,fotografie". Pierwsze galerie można już przeglądać.
Potfur:
- rozróżnienie jest i w sumie było- wybrany dział się ,,powiększa". Nie wiem czemu, u Ciebie nie zadziałało.
- serwer będziemy zakładać płatny, jak tylko strona nabierze formę i treść ,,ostateczną"- czyli, mam nadzieję, w okolicach świąt :)
Autor cytatu: czarny001Część błędów poprawiona i zaczęliśmy uaktualniać dział ,,fotografie". Pierwsze galerie można już przeglądać.
Potfur:
- rozróżnienie jest i w sumie było- wybrany dział się ,,powiększa". Nie wiem czemu, u Ciebie nie zadziałało.
:)
Nie mówię o działach, ale o choćby waszych profilach, tych z ładnym obrazkiem karty - nie wiadomo co jest klikalne a co nie, trzeba jeździć kursorem i sprawdzać gdzie jest łapka a gdzie.
Detal w sumie, ale wychodzi moje zboczenie zawodowe :D
PS. Zmieńcie mechanizm galerii, ekrany są teraz dużo większe i zmieści się więcej miniatur niż 9.
Przy okazji, dajcie jakiegoś lightbox'a, bo po pierwszym zdjęciu odechciało mi się przeglądać.
1.ustawiłbym slider od galerii na środku strony, nie po lewej. chyba, że planujesz jeszcze dodać drugi, trzeci itp.
2. dodał w górnym menu 'button' do forum, nie na dole.