Teoretycznie mamy temat do lansu, ale w ramach promowania "impresji" jako takich warto wg mnie założyć oddzielny temat, który siłą rzeczy będzie bardziej restrykcyjny na temat zawartości w nim umieszczanej.
Na początek impresja z WMASGu produkcji użytkownika o ksywie Mig
mig
Bez wypasu ale z pewnością oryginalnie, czyli niskobudżetowa stylizacja na gruzińskie jednostki specjalne ;)
AKS-74N Boyi + midcapy w ładownicach + midcapy walające się po dachu :)
mundur czarny SFU Helikon
kamizelka czarna UTG
Hehe, dopiero teraz zauważyłem, że fotki pojawiły się i tu. Przyczepić można się do wszystkiego, w sumie jedynym elementem który jest taki jak powinien być jest replika broni, cały szpej to chińszczyzna która Kaukazu nie wąchała nawet na mapie. Bardziej jednak chodziło o oddanie klimatu zakaukazia i tamtejszych wojaków na zdjęciach ;)
Popieram przedmówcę - z całym szacunkiem Mig, ale moim zdaniem zdjęcia sugerują, że prędzej nabawisz się kłopotów ze zdrowiem w związku z paleniem papierosów, niż po frontowych potyczkach. Skromnie zalecam ubrudzić się, nie spać więcej niż 24h, "zmęczyć" kałacha, miło by też było zaadoptować Samarę do kilku ujęć. Podoba mnie się zaś sceneria i "chłodne" kolory zdjęć.
Cieszy, że ktoś się bierze za tak mało popularne tamaty, ale jeśli ma to być impresja proszę o brud i pot.
To nie display na manekinie fantów z kolekcji tylko fotki w terenie :)
Doskonale zdaję sobie sprawę, że za czysto ale wyburzyli mi koło domu sporo zabudowań i sesja była robiona na szybkiego. Znając życie pewnie zaraz zaczną tam budować kolejną biedronkę albo innego lidla, teren ogrodzą i tyle będzie można pofocić. Osobiście jestem zwolennikiem równania: realizm = brud + rdza + sadza, jeszcze z czasów modelarstwa.
Massud - ja nawet nie palę, to tylko tak do zdjęć:)
Autor cytatu: siersciuchPięknie szperacz doklejony :P
To antena (talerz), i wcale nie doklejona.
Kto z Poznania i bywa na "legendarnej" ul. Chemicznej wie o czym mowa ;p
PS
Ktoś z Poznania w ogóle jest bo zlot się szykuje?
Massud - Zauważ, że pas noszę dosyć wysoko, i bagnet nie dosięga mojego krocza na tyle aby coś uszko... :)
Tylko w trakcie czołgania mogą wystąpić wypadki ;)