Jest nam niezmiernie miło poinformować o otworzeniu nowego sklepu internetowego:
www.garsingshop.pl
Na razie mamy w ofercie tylko część obuwia oferowanego przez producenta Garsing. Pod koniec sierpnia powinniśmy posiadać w sklepie, większość obuwia oraz resztę odzierzy dostępnej na www.garsing.tu
akurat mam w planach rozglądać się za jakimś obuwiem, najlepiej rosyjskim :) tak z ciekawości, firma produkuje również obuwie dla operatorów i funkcjonariuszy Rosyjskich, czy raczej tylko na rynek cywilny?
Witam! Może się czepiam ale przy okazji mam do Was prośbę, możecie na allegro zrobić porządek ze swoimi produktami? Wystawcie jedną aukcje dla konkretnego modelu buta i w tej aukcji dajcie możliwość wyboru rozmiaru bo na chwilę obecną każdy but w innym rozmiarze jest osobno i przynajmniej mnie trochę to denerwuje.
Autor cytatu: Ivanakurat mam w planach rozglądać się za jakimś obuwiem, najlepiej rosyjskim :) tak z ciekawości, firma produkuje również obuwie dla operatorów i funkcjonariuszy Rosyjskich, czy raczej tylko na rynek cywilny?
Operatorzy i funkcjonariusze rosyjscy używają obuwia Garsing. Niedługo postaram się wrzucić zdjęcia.
Autor cytatu: AssasinWitam! Może się czepiam ale przy okazji mam do Was prośbę, możecie na allegro zrobić porządek ze swoimi produktami? Wystawcie jedną aukcje dla konkretnego modelu buta i w tej aukcji dajcie możliwość wyboru rozmiaru bo na chwilę obecną każdy but w innym rozmiarze jest osobno i przynajmniej mnie trochę to denerwuje.
Przepraszam za tłumaczenia. Oczywiście podesłałem tylko kilka udokumentowanych przykładów.
Sporo albumów z odzieżą oraz obuwiem Garsing w akcji, dostępne jest pod adresem:
Fajnie, że asortyment koszernych Rosyjskich butów dostępnych w Polsce się zwiększył :) Ja będę za niedługo rozglądał za obuwiem, to już wiem gdzie będę szukał :)
Ja też pewnie sobie sprawię takie buciki, po zakupie butów letnich i zimowych z BKT GROUP i przejściu w nich już kilkuset km moja noga innych butów niż rosyjskie nie akceptuje ;)
Dostaliśmy w swoje ręce kilka Gorek + maskałatów. W niedługim czasie rozszerzamy ofertę sklepu. Pod koniec sierpnia pojawią się nowe modele obuwia Garsing + długo oczekiwana odzież.
Widzę, że wreszcie rozszerzacie ofertę o odzież. Fajnie ;) Jednak zastanawia mnie opis bluzy gsg-2 a mianowicie podszycie polarem. W egzemplarzu który kupowałem u was tego polaru nie ma. To jakaś różnica w produkcji czy jak?;) Co z rzeczami od innych producentów m.in. Barsa i SSO? Można ich oczekiwać wkrótce?
Autor cytatu: ChudyWidzę, że wreszcie rozszerzacie ofertę o odzież. Fajnie ;) Jednak zastanawia mnie opis bluzy gsg-2 a mianowicie podszycie polarem. W egzemplarzu który kupowałem u was tego polaru nie ma. To jakaś różnica w produkcji czy jak?;) Co z rzeczami od innych producentów m.in. Barsa i SSO? Można ich oczekiwać wkrótce?
Chudy chodzi Ci o polar na kołnierzu ? Jeżeli dostałeś model bez polaru, możemy wymienić za free na model z polarem. Musiałeś dostać starszą generację produktu (obsługa sklepu tego nie zauważyła)
Jeżeli chodzi o SSO i Bars. Niestety nic nie mogę obiecać. Należy obserwować nasz profil na FB oraz sklep.
No miałem tak czy siak odesłać bo o rozmiar za duży. Cóż to muszę mieć starszy wypust bo to praktycznie "goły" ripstop :) Jak wrócę do polski to odeślę, bo ciuchy są ok.
Autor cytatu: ChudyNo miałem tak czy siak odesłać bo o rozmiar za duży. Cóż to muszę mieć starszy wypust bo to praktycznie "goły" ripstop :) Jak wrócę do polski to odeślę, bo ciuchy są ok.
Rozmawiamy cały czas o obszyciu kołnierza, bluza nie posiada żadnego innego podszycia z polaru.
Autor cytatu: RabbitCzy w ofercie sklepu pojawi się kiedyś kamizelka Kenga GSG-11?
Tak planujemy wprowadzić ten model,
W obecnej chwili wprowadzamy na rynek polski kolejne nowości. Myślę, że do końca listopada wszystko znajdzie się w naszym sklepie.