Przepraszam, ale wtrącę swoje trzy grosze.
Nie wiem przyjacielu czy robisz jakąś stylizację czy podoba Ci się tylko jakiś rosyjski kamuflaż i po prostu chcesz go mieć na głowie...
Ale Mich 2000 w rosyjskim kamuflażu mnie się nie widzi! Chyba że jest to luźna stylizacja i tylko chcesz mieć pokrowiec w rosyjskim kamuflażu wtedy ok.
W mojej subiektywnej opinii 6B47 to bardzo fajny hełm, u mnie w grupie mamy zarówno repliki jak i oryginały i przyznam szerze że warto zainwestować nawet w replikę niż biegać z Michem w rosyjskim kamuflażu. (W niskim budżecie polecam replikę od RedZone ładnie wykonana).
Sprzedaj Micha i kup 6B47 i będzie! Chyba że robisz Polską stylizację a ruska jest tylko dodatkiem. W takim przypadku przepraszam ale uważam że jak za coś się brać to porządnie.
U mnie też na początku była plaga Michów oraz niemieckich i amerykańskich cudów techniki w rosyjskim kamuflażu (EMR w naszym przypadku) i powiem szczerze że walczyłem z tym jak mogłem.
Jeszcze raz przepraszam za wypowiedź którą piszę będąc w stanie nietrzeźwym.
Napisałem:
"U mnie też na początku była plaga Michów oraz niemieckich i amerykańskich cudów techniki w rosyjskim kamuflażu (EMR w naszym przypadku) i powiem szczerze że walczyłem z tym jak mogłem."
Nie robiliśmy się na FSB w naszym przypadku tylko na zmechanizowanych a później przerodziliśmy się w WDW, ale przyznam szczerze że zapomniałem o FSB i ich bogatym wyposażeniu, jeżeli kolega tworzący temat idzie w FSB to zwracam honor i przepraszam!