Od 1 do 29 z 29
EDIT: Wraz z postępującą rusyfikacją, postanowiłem podmienić tytuł wątku. Poza tą zmianą nie planuję dalszych edycji poszczególnych postów, ni mniej jednak wszystkie kolejne będą z jednej strony relacją z moich postępów, z drugiej (oby) ciekawym zbiorem interesujących zdjęć i praktycznych informacji, zaś z trzeciej dowodem na to, że nawet na 'martwym' forum coś się jeszcze może dziać ;)
Autor cytatu: TerenowyRenesans w airsofcie, szkoda tylko że takie fajne repliczki trafią nie tylko dla rusofili ale też do niedzielnych airsoftowców biegających we flecktatnie przez co nie będzie to taki rarytas.
Przepraszam, za nienormalnie długiego posta,
w nagrodę macie ziemniaka z Specnazu:
(Nie ma ziemniaka, jest tylko zima, halucynacje z niedożywienia i śmierć)
Ale tak szczerze - jeśli macie uwagi/rady/sugestie/obiekcje to piszcie śmiało, jak by nie patrzeć, dopiero stawiam swoje pierwsze kroki jako Rusofil... No może nie pierwsze, ale nad Afganem myślałem dawno temu i dość krótko :V
Autor cytatu: mg schutze 2011-01-26 Kolega Mormaeglin z G.S.P pretoria zapodał informacją odnośnie zamówień MWD zatwierdzonych w 2007 na naszym forum:
1.19 9х19мм пистолет Glock-17 (17Т)
1.20 9х19мм пистолет Glock-19 (19T)
1.21 9х19мм пистолет Glock-26
1.22 9х19мм пистолет Ceska Zbrojovka CZ-75D compact
(jest takowy produkcji ASGDK, na plus iż słowiańskie cudo
1.23 9х19мм Heckler & Koch USP Compact
1.24 9х19мм пистолет Walther P99 (P99 сompact)
3.14 9х19мм пистолет-пулемет Heckler & Кoch MP-5 и его модификации
3.15 9х19мм пистолет-пулемет Heckler & Кoch MP-5K и его модификации
3.16 9х19мм пистолет-пулемет Heckler & Кoch MP-5SD3
3.17 9х19мм пистолет-пулемет Heckler & Кoch MP-5SD6
6.10 7.62x51 мм снайперская винтовка Accuracy International AWP
6.11 7.62x51 мм снайперская винтовка Sakо TRG-22
6.12 7.62x51 мм снайперская винтовка Steуг SSG
Myślę, że coś będzie można wybrać dla siebie ;)
oryginalny podpis: "Russian GRU spetsnaz Cosplay!"
I tu pytanie to jeszcze wygląda, czy może już herezja?
Bo to już mi tak herezją dość mocno zalatuje :D
<zdjęcie poglądowe... nie udało mi się dorwać fotek w 'mojej' konfiguracji>
Oczywiście są pewne 'granice' których nie wypadało by przekraczać... ale aż tak szalony raczej nie jestem:
Tylko prośba, nie skreślajcie mnie po tym pytaniu - bo bądźmy szczerzy - to pytanie z mojej strony musiało się w końcu pojawić :V
BTW - czy mi się wydaje czy gość na pierwszym planie ma SWD-S'a z lufą od zwykłego SWD czy to może SWD-K aka Tigr 9 9.3x64 ?
Innymi słowy jest co zbierać i to zarówno do lansu jak i (ale nie tylko) niedzielne 'strzelanki' ;)
Od 1 do 29 z 29