Do broni niektóre magazynki ASG nie pasują... miałem jeden taki i musiałem podpiłowywać magazynek żeby się zatrzasnął w karabinku.Ale gdzie kolega znajdzie magazynek bębnowy na 5,45 to nie wiem bo z tego co wiem takich nikt nie robił... A co do munduru to tak Rosjanie używają różnych mundurów leśnych tak samo a jakie oprzyrządowanie do munduru kolega potrzebuje? Do niektórych mundurów dawali nici i kawałek materiału na łatki ale to tylko niektóre inne były bez takiego oprzyrządowania.
a co do montażu kolimatora to zależy czy ma kolega RPK-74N czy też zwykłe RPK-74 no chyba że mówimy o wersji RPK-74M które już szynę ma domyślnie zamontowaną.
Dziękuję ,,wolfzg'' a co do munduru myślę nad cyfrową flora 21M jeśli chodzi o broń to rpk74m szkoda jeśli chodzi o magazynek
i przepraszam że jeszcze ci tuję ale czy istnieje w Polsce jakikolwiek rodzaj lkm-u produkcji rosyjskiej do asg i hełm jakikolwiek najlepiej coś podobnego do kamuwlażu flory nowoczesny hełm produkcji rosyjskiej. Ponieważ Jestem początkującym mam tylko flectarn i akms74u przepraszam jeśli błąd w nazwie.Ale z góry dziękuję za zainteresowanie
Powiedzcie mi koledzy, jaki jest fajny i koszerny celownik do kałacha tak na końcowe lata afganu? Myślałem nad PGO albo NSPem jakimś, ale tak średnio mi się widzą. PGO za wysoko, NSP którekolwiek - za ciężkie. Polecicie coś?
Żeby było koszer to raczej dużego wyboru nie ma. Szyny pod optykę na AK-74 i AKMach mieli tylko nieliczni i służyły one do noktowizorów. Pojedyncze przypadki użycia PGO czy PSO to inwencja własna żołnierzy.