Autor cytatu: PotfurBędzie chciało ci się budować? :)
ogólnopolska formacja zrzeszającą osoby stylizujące się na wojska radzieckie działające na terenie Afganistanu w latach 1979-1989.
A znając realia pogodowe, to znowu będzie 30 stopni w cieniu.
Dokładnie :DAutor cytatu: yakarovZ drugiej strony jakoś sobie nie wyobrażam latania w staniku skoro wiem jak smersz smakuje.
Autor cytatu: yakarovZ drugiej strony jakoś sobie nie wyobrażam latania w staniku skoro wiem jak smersz smakuje.
Możemy pojechać nawet jako HelloKittyFanClub.
E, czy ja wiem. Jednak tego strzelania trochę było. Podczas którego dostawaliśmy (z tego co pamiętam) nieźle w dupę ;) (bez skojarzeń z tym co powiedział barman)Autor cytatu: KamilWiesz, gdyby to był milsim i warunki wymuszały na nas użycie najlepszego i najwygodniejszego sprzętu... Ale strzelania za pewne za dużo nie będzie, jakiegoś wysiłku też nie. Raczej takie zloty polegają na robieniu lansu i klimatu :)
Autor cytatu: KamilNajpierw faktycznie ostro dostaliśmy w dupę, ale później to już było:
- jazda transporterem
- marsz, marsz, marsz
- żarcie i spanie na wzgórzu-hangarze
- "bronienie" innego wzgórza, którego nikt nie raczył zaatakować przez 2 godziny ;)
Autor cytatu: kazikPo tym jakoś się kreciliśmy w tej okolicy po czym poszliśmy do "lasku" (znajdującego się na drugiej stronie pasa startowego), gdzie miał miejsce atak tyralierą prawie wszystkich sił przeciwnika
Autor cytatu: kazikNo szczerze mówiąc to się nad tym zastanawiałem - bo jak widać ja osobiście nie mam za bardzo pomysłu co robić w ramach 40A
No ale rozumiem, że Zaporożec jest za "afgan-style", co na to reszta (poza tymi co już się wypowiedzieli oczywiście)?
Autor cytatu: KamilW zasadzie, to tylko na tym miało polegać. Na paradowaniu w afganach na zlotach airsoftowych. ;) Inna sprawa, że nie możemy się od dłuższego czasu zmobilizować, żeby pojechać gdzieś i razem się postrzelać.