Nic nie wiem o konkretnej nazwie, ale tak jak jest w opisie aukcji jest to kusza pneumatyczna do polowania pod wodą. Widziałem kiedyś takową sprowadzoną z sojuza, bardzo podobne (lub nawet identyczne, dokładnie nie pamiętam). Nie duży zasięg, ale moc jebutna. IMO toto podpada pod UoBiA - wyrzuca pociski za pomocą sprężonego powietrza, ma lufę i moc zapewne powyżej 17J. Z tego co pamiętam w Polsce nie wolno z czymś takim polować.
Strzała-2 produkowana na licencji w Zakładach Metalowych MESKO .Brak bukw (rosyjskich liter) oznacza że to wersja licencyjna .Dokładniej zmodernizowana wersja pocisku Strzała-2
Tu Robaki ma rację to wyrób z Białorusi .Kamo Pogranicznik ( rosyjskie )ale czapka będzie produkcji Białoruskiej , kobitka sprzedaję rzeczy z Białorusi ma dostęp do KZS ,Flor itp.
Koleś odpowiada dopiero po kilku dniach:
Dziękuję za zainteresowanie moją sprzedaży.
Firma SpetsSnab. Dzisiaj nie jestem przygotowany do Akceptujemy płatnościAlegre. Ze względu na poważne ekonomiczne sitautsiey na Białorusi jest gotowy do przyjęcia płatności za pośrednictwem systemu płatności CONTACT (http://www.contact-sys.com/)
Dostałem maila w sprawie tego smiersza: Dzień dobry! Teraz możesz bez problemu zapłacić za zakup Alior Bank Polska.
Dziękuję za zainteresowanie moją sprzedaży.