• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 61
    Co do "matroski" cytowanej w wątku wyżej - w marynarce wojennej zwie się to "форменка" (biała letnia bluza) oraz "фланелевка" (bluza ciemnogranatowa). Czapka marynarzy nazywa się "фуражка-бескозырка" lub "беска" na slangu
  2. # 62
    Hej,
    Nie chcę tworzyć nowego tematu, więc piszę tutaj.
    Chciałabym kupić oryginalną,rosyjską (ktoś w wątku napisał, że są lepszej jakości niż inne) tielniaszkę w ciemnoniebieskie pasy, letnią, z długim rękawem, rozmiar: 186 cm wzrostu i koło 111 w klatce. Proszę o info gdzie mogę taką dostać, w sieci, albo stacjonarnie: Łódź/Warszawa.
    Z góry dzięki :)
  3. # 63
    Możesz zamówić u mnie taką robioną przez Spław. Cena 49,00. Czas realizacji ???????? :))
  4. # 64
    Dzięki za szybką odpowiedź. Za tydzień (27.05) mogę zrobić przelew, jeśli zamawiałabym przez sklep internetowy, ale (jeśli to możliwe) wolałabym kupić ją stacjonarnie. Dostosuję się, nie wiem czy masz ją "na stanie" czy dopiero zamawiasz.

http://www.splav.ru/viewbig.aspx?gid=20071116192014296000&num=1 <-- o taką mi właśnie chodzi :)
  5. # 65
    Taka.
    Puść mi na maila rozmiar jaki potrzebujesz.
  6. # 66
    Napisałam na sklep@frontowiec.com
    • cyp
    • 2013-05-20
    # 67
    Jezu słodki, kobieta na rusie, świat się kończy! :)

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0