Też znam... Ale mam problem z instalacją... Niby wszystko się ładnie ściąga ale jak chcę zainstalować to kicha. Darmowe klucze można pobrać na CD-Action kiedy wyśle się do nich meila albo założy konto i wyrazi zainteresowanie... Żałuję że nie mogę zagrać bo wydaje się bardzo fajna.
PS. Na razie jest nas całych sztuk jeden ;-)
PS.2. Dołączenie do plutonu nie wymaga używania "plutonowego" prefixa - to dalej się edytuje dowolnie w profilu.
Nie grywam w battlefieldy, ale za to czasami pomykam w Arma2.
Szczególnie, że na stimie jest "Arma2 Free", która ma wszystko z wyjątkiem kampanii (słabej).
Skoro Potfur wznowił tematykę gier, to zapytam - może gra ktoś w War Thunder? Ostatnio samoloty zyskały spore zainteresowanie wśród moich znajomych to i ja się wciągnąłem. O ile dosyć podobne WoT w ogóle mnie nie wciągnęło i dalej nie rozumiem fenomenu tej gry, to w WT ciupię (w miarę) regularnie.
Jestem pewien, że każdy kiedyś chciał zostać strażnikiem granicznym, przeglądać dokumenty osób wjeżdżających do kraju i podbijać pieczątki. Teraz dzięki grze "Papers, please" jest to możliwe: http://dukope.com/
Gra jest w klimatach "zimnej wojny" i jej akcja ma miejsce na granicy fikcyjnego państwa Arstotzoka.
Obecnie gra jest w wersji (darmowej) Beta i trwa tylko 8 dni. Nie ma też wszystkich zapowiedzianych "ficzerów" (np. strzelania). Podczas rozgrywki należy pamiętać, aby czytać "rulebook", bo gra każdego dnia wprowadza nowe reguły, więc nie można popaść w rutynę.
Kurde, ta gra to niby nic a naprawdę mocno wciąga, zwłaszcza kiedy pojawia się naraz dużo dokumentów, a do dyspozycji jest sporo różnych "narzędzi" pogranicznika. Fajne!
Ja tam głównie w psycho-horrory gram. W Cry Of Fear od momentu wydania, Cat Lady podobnie, Downfall. Kiedyś nałogowo w OFP z wieeeelką batalią addonów. Co do serii ArmA, to głównie nad własnym modem spędzałem czas niż samą grą. ArmA II trochę ale to z modem P'85. Rekreacyjnie w World in Conflict online, Full Spectrum Warrior, Left 4 Dead (1 i 2) i Tropico 4.
niemal każda gra czy film militarny ma "konsultanta"
a mimo to dostajemy M1A1 Thompson strzelającego amunicją para, AK47 7,62NATO...
czy inne bzdety typu husaria ze skrzydłami....