Autor cytatu: IwanowMam Antoni do Ciebie pare pytań.
Czy potencjalny kandydat może liczyć po wdrożeniu do grupy na szkolenie w walce wręcz oraz na profesjonalne szkolenie z taktyki?
Zależey mi w dużym stopniu na zwiększeniu własnych umiejętności i w tym kierunku idę. Czy w Waszej GRH będę miał szanse na rozwój?
Ps: Jestem godnym posiadaczem RPK. Czy ta replika spełni wymagane oczekiwania?
Autor cytatu: samekJa szczerze życzę Tobie powodzenia, bardzo podoba mi się idea "surwiwalowego" podejścia do tematu, no i sam pomysł rekonstrukcji Pierwszej Wojny Czeczeńskiej. Pozdrawiam i mam nadzieję spotkać Ciebie i resztę GRH gdzieś w terenie!
Autor cytatu: fRANCooZSamek , u nas też tak będzie :-D
Wohan powodzenia :-)
Autor cytatu: IwanowAntoni, to wstępnie sie piszę, w Twoje szeregi :)
Posiadam replikę RPK, kałach mi się rozsypał.
Wystarczy na razie?
Autor cytatu: Woham(...)
Nastawieni jesteśmy przede wszystkim na wyjazdy terenowe, góry, lasy. Cel jest nauczyć się pracować jako całość, poznając taktykę, sposób walk, maskowanie, orientowanie się w terenie. Poznanie umiejętności poruszania się w terenie podczas działania operacyjnego grupy.
Postanowiliśmy połączyć survivalu z rekonstrukcją by maksymalnie odtworzyć działania wojskowe, i spełnić główną zasadę rekonstrukcji. Internet jak najbardziej do wymiany wiedzy, natomiast główny ukłon na zajęcia praktyczne.
Chcemy jak najbardziej przybliżyć klimat tych czasów i klimat służby w specnazie, oczywiście bez morderczych (dla większości) wyścigów.
Zbieramy sprzęt i oporządzenia.
(...)
Autor cytatu: skrudg131Хорошие фото , молодцы товарищи .
Только АК с примкнутым штык ножом вниз стволом на плечо вешать нельзя ,
можно получить травму . К АК штык нож пристегивают в трех случаях :
1- краул
2 - торжественные мероприятия
3 - рукопашный бой
Autor cytatu: MW-750Fajne fotki tylko przy AK z kolbą DREWNIANĄ w postawie "Na ramię broń" broń zawieszona na plecach zawsze lufą do góry a ze SKŁADANĄ kolbą lufą w dół i tak jak Skrudge wspomniał - nigdy z lufa do dołu gdy założony jest bagnet ;-)