Autor cytatu: zeromagPanowie nie pieścić się :-) zamawiać a jak ktoś nie zdecydowany to przemyśleć i za miesiąc zamówić :-)
Pamiętajcie ze do 23 miała kasa wpłynąć :-)
Autor cytatu: velwojtekZeromag,jak zaczynasz nową listę to pisz,chętnie się wpiszę.
Autor cytatu: bariHeh :) W bieriozce na stronie też nie ma. Znaczy się jest, ale w zielono-żółtej, a ja bym chciał w zielono-białej; bo to takie nasze "klubowe kolory :). Ja kasę policzę według ceny na stronie CCO , ale gdyby trzeba było szyć go na zamówienie i dopłacać to ja niestety muszę zrezygnować. Nie zmieszczę się w budżecie po prostu :/ .
Autor cytatu: bariBo wygodniejsze:).
Kase przed chwilką przelałem - ceny ze strony CCO + 25% + 35 zł za każdy kilogram. Dojdzie pewnie jutro.
Autor cytatu: bariŁoj, dobra. Przepraszam - sklerozę mam :D. Jak będę pamiętał to przypomnę.
A tak przy okazji - mam takie trochę głupie pytanie: czy nie mógłbyś się dowiedzieć, czy CCO szyje jakieś oporządzenie w partizanie? Nigdy nic takiego nie widziałem, ale jak szyją w spektrze, florze a nawet w woodlandzie to kto wie?. To takie pytanie z ciekawości bardziej, ale jeśli szyją to może zacznę myśleć dalej.
Autor cytatu: LordYoghurtWoham,
przeselałem kasę za poniższe 4 przedmioty i ich wysyłkę z Rosji
Kamizelka Nerpa (SPECTRE) - cena 2500 rub, waga 1,6kg
Mata do siedzenia (SPECTRE / olive) – 170 rub, waga 0,15kg
Worek zrzutowy (SPECTRE lato ew. jesień ew. zwykła olive) – cena 420 rub, waga 0,15kg
Rękawiczki zimowe (rozmiar 8,5) – cena 750 rub, 0,10kg
w sumie 3840 rub, czyli 384zł + 70zł za przesłanie 2 kg = 454zł
daj znać, czy zamówileś też poniższe dwa przedmioty - jeśli tak, to za te dwa też natychmiast przeleję kasę
Mapnik (SPECTRE lato ew. jesień ew. zwykła olive) - 500 rub
PKM 2 MOLLE (SPECTRE lato ew. jesień ew. zwykła olive) - 500 rub
Autor cytatu: zeromagWohan :-) to na dniach będzie , toć dzisiaj 27 października . ot technologia
Autor cytatu: SienaWitam,
Jak mają się sprawy z zamówieniem - przesyłka została już wysłana do Polski ?
Pozdrawiam.