Autor cytatu: SowaNie no panowie, biorąc pod uwagę mnogość rosyjskich kamo i optyki jaka jest używana w oddziałach AT w moim odczuciu pojechaliście po prostu po linii najmniejszego oporu. Samo zdjęcie jest naprawdę ok, a moja opinia wynika jedynie z tego, że po zdjęciu smersza z kolegi w środku i flag z rękawów możecie być praktycznie dowolnym SFem na świecie i troszkę brakuje klimaciora.
Autor cytatu: SowaNie no panowie, biorąc pod uwagę mnogość rosyjskich kamo i optyki jaka jest używana w oddziałach AT w moim odczuciu pojechaliście po prostu po linii najmniejszego oporu.
Autor cytatu: jawny83A skąd wiesz, że Helikona? Mam podgląd na ich profil na FB i nie pochwalili się jeszcze. Do tej pory wiedziałem, że czeski SWAT używa ich kompletów APECS, a ostatnio jakaś jednostka z San Marino biega w tzw. CPU:)
Autor cytatu: jawny83Swoją drogą to nie podoba mi się, że Ruski idą w stronę wzorców zachodnich. Przerzuciłem się na szpej rosyjski, bo dosyć już mam cukierkowych ludzików lego w multicamie i z arafatkami na szyi. Rosyjski Specnaz z lat 90, połowy 2000ch naprawdę budzi respekt, w przeciwieństwie do metrohomosiów z usarmy. Niestety podobno wśród samych Rosjan sprzęt zachodni jest super i pożądany. Ja tego nie trawię, tak jak kałacha z RISami zamiast tradycyjnych okładzin przednich i z taktyczną skłądaną kolbą bleee
Autor cytatu: Kamil
Inszą inszością jest to, że faktycznie taka stylizacja nie jest specjalnie wymagająca, więc trochę Sowę rozumiem. Ja osobiście nie za bardzo rozumiem trendu na odtwarzanie współczesnych rosyjskich jednostek specjalnych. To są zazwyczaj oddziały ubrane albo bardzo banalnie (typu gorka + smiersz), albo nie do odróżnienia od każdej innej zachodniej jednostki (Alfa itp).
Autor cytatu: delin0mJa za to nie rozumiem stylizacji Afgańca - Lifczik + mundur Afganka :)
Autor cytatu: SergeiCzęści waszych komentarzy nie rozumiem[..]
Autor cytatu: waterSory ale to sa wypowiedzi forumowiczow forum ...nie wachajacego prochu nigdy,lub co najwyzej swad palonego silniczka ajersoftowego..